Elanga ny

– Jeg tror han finner tonen med Christian Eriksen

US-redaktør Lars Morten Olsen tror Anthony Elanga vil profittere på å få Christian Eriksen som lagkamerat i United.

Publisert Sist oppdatert

Hvilke tre ord vil du bruke på å oppsummere sist sesong?
– Vi glemmer den.

Hva vil bli den nye sesongens store «snakkis?»
Glazer-demonstrasjonene når nye høyder og stopper ikke selv med gode resultater. «Dressene» på Old Trafford liker utviklingen dårlig. De hyppige, og til tider voldsomme, demonstrasjonene er alt annet enn god reklame.

Hva vil Erik ten Hag utrette med United, både på kort og lang sikt?
– På kort sikt får han ryddet opp i ukulturen med lekkasjer fra garderoben og får også rensket opp i klikkene i spillergruppen. Nå er alle samlet! På (veldig) lang sikt får han, vel og merke hvis styre og ledelsen støtter ham, Premier League-pokalen hjem!

Manchester Utd Open Training Session
HAR TRO PÅ DEN NYE SJEFEN: US-redaktør Lars Morten Olsen håper Erik ten Hag får ryddet opp i ukulturen med lekkasjer fra garderoben.

Beste stadion i Premier League foruten Old Trafford?
Er det lov å si to? Fulham og Aston Villa. Begge «proper football grounds» som oser av historie, og der jeg har mange herlige minner og opplevelser i borteseksjonen.

Hvem er Uniteds mest undervurderte spiller?
Jeg går for Scott McTominay. Skotten fra Lancaster som blør rødt, hvitt og sort. En jeg ville tatt med meg i krigen for MUFC sin sak.

Hvilken United-spiller skal vi se opp for denne sesongen og hvorfor?
Anthony Elanga. Han var på banen i hver kamp siden nyttår av forrige sesong, men kommer til å ta nye steg denne sesongen. Han er erfaringene rikere, pluss at han vil få de rette ballene å løpe på med Christian Eriksen på laget.

Elanga sesongtips
RIKERE PÅ ERFARING: Anthony Elanga var et av få lyspunkter sist sesong. Vil han ta nye steg denne sesongen?

Hvilken spiller hos en av rivalene beundrer du i all hemmelighet?
Liverpool ser jeg jo av prinsipp aldri på så blir feil av meg å si noen derfra selv om jeg hører at folk sier «den og den er god». Kevin de Bruyne tror jeg hadde kledt en rød trøye og hvit shorts bedre enn fargene han bruker i dag.

Hva vil være et minimum for at denne sesongen skal bli sett på som en god sesong for United?
I mitt hode topp fire og/eller en pokal. Så galt av sted har det altså gått. Vi som brukte å le av Arsenal som etter sin «peak» ble fornøyd med å bli tre eller fire. Nå er vi der sjøl.

Hvilke lag blir topp-fire?
– Det kommer til å bli beintøft for United å bli topp fire, men jeg tipper med hjertet og sier Manchester City, Liverpool, Arsenal (faktisk) og United – i den rekkefølgen.

Hvilke tre lag rykker ned?
Bournemouth, Nottingham Forest og Southampton.

Powered by Labrador CMS