– Må vise vår misnøye

MUST-talsmann i Norge til united.no.

Publisert Sist oppdatert

MUST har opplevd en formidabel økning i antall medlemmer den sist tiden, og talsmannen for organisasjonen, Lars Gråbergsveen, oppfordrer alle supportertere i Skandinavia til å melde seg inn gratis.

– Det spiller ingen rolle om man er fra Skandinavia, Asia eller Greater Manchester. Det som er viktig er at så mange som mulig står samlet for å vise at supporterne ikke finner seg i å bli utnyttet slik de har blitt i alt for lang tid, sier Gråbergsveen til united.no.

– Det er ofte en god del ikke-engelske på United-kampene, og i likhet med alle andre bør vi også vise vår misnøye. Det er viktig at folk sprer budskapet videre og går med gule og grønne skjerf. Ingen bør sitte å se på at klubben bli misbrukt, mener han.

Gråbergsveen understreker at det er opp til hver enkelt om man skal melde seg inn i MUST og stille seg bak "The Red Knights".

– Folk har sin fulle rett til å gjøre hva de selv mener er riktig. Noen velger kanskje å ikke fokusere på det utenomsportslige, mens andre mener MUST gjør alt for lite. Saken er todelt, og ofte har MUST fått kritikk for enten drive en svertekampanje eller ikke gå ut hardt nok. Kampanjen til MUST har hele tiden vært rettet mot å informere fansen om tingenes tilstand, og på den måten få folk til å engasjere seg. Folk gjør som de vil, men når tallene er så klare som de er mener vi at fansen vil tjene på å stå samlet, sier han.

Supporterklubben har mottatt mange henvendelser til hvordan man melder seg inn i MUST. Manchester United Supporters' Trust har nemlig hatt problemer med nettsiden, men nå skal alt være i orden igjen.

– Serverene til MUST gikk ned for telling når så mange ville melde seg inn. Man besluttet derfor å fjerne alt annet enn registreringen, slik at i hvert fall den delen var oppe. Dette er rettet opp igjen nå, avslutter Gråbergsveen.

Powered by Labrador CMS