Én erfaring rikere

Turen til Tyrkia ble på ingen måte bortkastet for Larnell Cole.

Publisert Sist oppdatert

Riktignok slapp han aldri til i oppgjøret mot Galatasaray, men erfaringsmessig fikk den talentfulle unggutten så definitivt utbytte av å bare være benkevarmer på Türk Telekom Arena.

Da Cole snakket med ManUtd.com etter kamsplutt, virket han heller ikke nevneverdig skuffet over at det ikke ble spilletid. I disse dager har han nemlig fokus på helt andre ting.

– Ja, jeg er bare ute etter å komme tilbake i form og holde meg unna skader. Jeg fikk en lei og langvarig kneskade sist sesong. Den slapp ikke taket, og dermed fikk jeg ikke vært med på sesongoppkjøringen. Det var selvsagt leit, for det hadde vært litt av en opplevelse, sier 19-åringen.

– Jeg har spilt for reservelaget i én sesong allerede, men U21-ligaen er fysisk og konkurransedyktig. Vi møter en del menn med Premier League-erfaring, så det er alltid tøffe kamper mot gode lag, fortsetter han.

Cole har fått stadig mer ansvar etter opprykket til reservelaget, og i en treningskamp mot Tranmere nå nylig, fikk unggutten æren av å bære kapteinsbindet.

– Det var første gang, men det er ikke så annerledes egentlig. Jeg følte presset, men hadde fokus på å prestere godt og å være et eksempel til etterfølgelse.

Larnell Cole fikk sin førstelagsdebut for Manchester United da han kom inn fra benken i 3-0-seieren mot Leeds på Elland Road i 3. runde av Ligacupen forrige sesong.

Powered by Labrador CMS