– Ekstra spesielt

Larnell Cole kommer fra Sale, like utenfor Manchester. Derfor vil det være ekstra gjevt for han å slå gjennom på Uniteds førstelag.

Publisert Sist oppdatert

Cole har den siste sesongen vært en av de beste spillerne på reservelaget, og ble derfor nominert til årets reservelagsspiller. Selv om Michael Keane til slutt stakk av med prisen, viser det at utviklingen er på rett vei for unggutten.

Allikevel holder Cole beina godt plantet på jorda. Reservelagssjef Warren Joyce har sagt at en av Coles største mangler er at han selv ikke vet hvor god han er. Nå slår han imidlertid tilbake.

– Jeg tror at jeg er god! Jeg vet hvor god jeg er, men jeg synes ikke jeg har gjort det alt for bra, sier han ifølge ManUtd.com.

– Jeg fikk litt førstelagserfaring, noe som var bra, og jeg ønsker meg enda mer neste sesong. Prestasjonsmessig synes jeg at jeg kunne ha gjort det bedre i blant, men når man er i et lag må man jobbe for hele laget.

Blant personene som har skrytt av den anvendelige midtbanespilleren finner man Paul Scholes. Cole setter pris på kommentarene fra legenden som var med og trente reservelaget før han gjorde comeback.

– Jeg vil ikke bli høy på meg selv, men det er hyggelig å høre det fra han. Han er selvsagt en utrolig god spiller, og det hjelper på selvtilliten din når han sier sånt. Det var godt å lære fra han da han trente oss og han snakker fortsatt med oss, selv om han er på førstelaget.

Som local lad innrømmer Cole at det er ekstra stort å spille for United. Innhoppet hans for førstelaget mot Leeds i Ligacupen var noe av det største han noen gang har opplevd.

– Det var spesielt bra da jeg kom på mot Leeds. Jeg håpet dommeren aldri ville blåse i fløyta! Jeg kommer fra Sale, og det er selvsagt ekstra bra å slå gjennom når man vet man har vokst opp rett rundt hjørnet. Det er også bra for familien og alle som kjenner meg.

Neste sesong kommer mange av fjorårets reservelagsgutter til å prøve seg på lån rundt om i ligasystemet – noe Cole også er åpen for.

– Jeg ser fram til å gjøre det – det er noe sånt jeg ønsker å gjøre for å få mer erfaring.

Powered by Labrador CMS