– Keane, den nye Van Nistelrooy?

Paul Scholes sparer ikke på superlativene i sin beskrivelse av reservelagets unge spiss, Will Keane (bildet).

Publisert Sist oppdatert
Det 37 år gamle tidligere midtbanevidunderet som avsluttet en eventyrlig spillerkarriere etter forrige sesong, og er i dag tilknyttet klubben som trener for reservelaget. Der jobber han til daglig som inspirator og motivator for en rekke svært løfterike unge spillere.
En av dem heter William Keane, en 18 år gammel angrepsspiller som blant annet spilte på juniorlaget som i vår gikk til topps i FA Youth Cup.

Scholes har fulgt den hengslete Stockport-gutten nøye gjennom klubbens juniorsystem, og mener å se konturene av en fremtidig toppspiss.

Til GiveMeFootball, nettorganet for PFA – Profesjonelle fotballspilleres forening – beskriver Scholes sin elev på denne måten:

– Etter min mening har Will Keane alt som skal til for å bli en toppspiss, skryter Scholes.

På spørsmål om den ferske treneren ser flere enn Keane som spillere for fremtiden, svarer han kontant:

– Larnell Cole! Han ser virkelig ut som han har mye å fare med. Han er veldig liten, men han er virkelig en smart fotballspiller. Han minner mye om Shaun Wright-Phillips, men er en bedre indreløper enn ham. Mens Shaun er en typisk kantspiller, kan Larnell (bildet til høyre) fint spille i en treer på midten, forklarer en entusiastisk Scholes.

Powered by Labrador CMS