Fellaini scoret, Fletcher vant

OPPDATERT 07.30 Og Antonio Valencia ble viktig da 0-3 ble til 4-3 for Ecuador. Vi fulgte landskampene live.

I alt 19 United-spillere kom med i totalt 12 forskjellige landslagstropper, inkludert U19 og U20.
De aller fleste av dem slipper unna lange reiser i forbindelse med kampene, men som vanlig er det noen som må belage seg på å måtte bekjempe jet-lags så godt de bare kan.
Shinji Kagawa, for eksempel, må hjem til Japan for å møte New Zealand, mens Chicharito skal til USA for å møte Nigeria.

__________________________________________________________________________________________________

Her følger oppdateringer fra alle kampene onsdag kveld og grytidlig torsdag morgen:

07.00: Det ble keepernes dag da Mexico og Nigeria spilte 0-0 i Atlanta. Kampen ble lenge dominert av gjestene, som imidlertid fant Francisco Guillermo Ochoa umulig å overliste.
Javier Hernandez spilte første omgang for El Tri, men uten å markere seg. Ja, Goal.com belønner ham med lusne 1.5 på en skala til 6, og mener dermed at United-spissen var meksikanernes svakeste ledd.

22.55: Antonio Valencia fikk også en stor opptur, da hans Ecuador snudde 0-3 til seier 4-3 mot Australia i London. Valencia stjal selv ballen fra en forsvarer da han gjorde forarbeidet til 4-3-målet i siste minutt.

22.50: Fletchers Skottland vant 1-0, og tok dermed en sterk seier borte mot Polen.

22.49: England slo Danmark 1-0.

22.40: Daniel Sturridge klarte omsider å bryte nullen for England, og det står 1-0 på Wembley.

22.31: Darren Fletcher ble byttet inn for Skottland i pausen. Skottene leder 1-0 borte mot Polen et stykke ut i andre omgang.

22.30: England har fortsatt ikke klart å score på Danmark, men det skal sies at Kasper Schmeichel står en strålende kamp mellom stengene.

22.30: Ecuador er i ferd med å gjøre en sterk opphenting. Stillingen er nå 3-2 i Australia.

22.17: Wayne Rooney får en siste mulighet. Nytt frispark, men denne gangen går det rett i muren. Rett etter blir spissen byttet ut, inn kommer Danny Welbeck, så United har fortsatt to spillere på banen for England.

22.15: Belgia har gått opp til 2-0 nå, scoring av Radja Nainggolan.

22.10: Lite å melde fra de ulike kampene akkurat nå. England har fortsatt Rooney og Smalling på banen, og stillingen er uendret i de øvrige kampene.

21.50:  Frankrike har gått opp til 2-0 mot Nederland, mens Valencias Ecuador nå ligger under med 3-0 mot Australia. På Wembley er det pause på stillingen 0-0.

21.39: Rooney med ny avslutning. Denne gangen enda lenger opp på tribunen. Danmark nære å sette inn 1-0 et lite minutt senere.

21.34: I kampen mellom Frankrike og Nederland, har vertene nå tatt ledelsen etter en scoring av Karim Benzema.

21.30: Det står 0-0 på Wembley. Rooney fikk muligheten på frispark fra 20-meter fir ti minutter siden, men satt ballen høyt over målet.

21.25: Lite stemmer for Ecuador i dag, og Australia leder 2-0 etter 25 minutter.

21.15: MÅL! Marouane Fellaini gir Belgia ledelsen mot Elfenbenkysten med en sterk heading etter en corner. Midtbanespilleren misbrukte en stor sjanse bare et par minutter før scoringen.

JAPAN 4 – 2 New Zealand
Shinji Kagawa bidro sterkt til at Japan kjørte over New Zealand i formiddagskampen (norsk tid). Kagawa både scoret og la opp til mål.

BELGIA 2 – 2 Elfenbenskysten
Marouane Fellaini spilte fra start for Belgia, og midtbanespilleren klarte å gjøre det han fortsatt har til gode å gjøre for United, nemlig å score mål. Fellaini raget høyest på en corner, og headet ballen inn til ledelse for hjemmelaget. Stillingen stod til pause, og da var Fellaini ferdig for dagen, og ble byttet ut.

ENGLAND 1 – 0 Danmark
Michael Carrick, Tom Cleverley, Wayne Rooney, Chris Smalling,  og Danny Welbeck var alle tatt ut i Englands tropp, men kun Rooney og Smalling fikk starte kampen mot Danmark. Rooney sine offensive bidrag bestod for det meste i avslutninger opp på tribunen. Smalling spilte en god kamp i forsvaret som holdt nullen, mens Danny Welbeck fikk komme inn for Wayne Rooney den siste halvtimen.

Australia 3 – 4 ECUADOR
Kampen startet forferdelig for Antonio Valencias Ecuador, og vertene ledet 2-0 før det var spilt et kvarter. Det skulle bli værre før det ble bedre, og til pause ledet Australia 3-0. Så snudde det imidlertid for bortelaget. To raske mål etter en times spill, sørget for spenning inn mot slutten av kampen. Etter 77 minutter var Valencia nest sist på ballen, da navnebror Enner Valencia satte inn utligningen, og på overtid hadde vår mann nok en assist, og var dermed sterkt delaktig i at Ecuador snudde 0-3 til 4-3.

FRANKRIKE 2 – 0 NEDERLAND
United hadde en mann på hvert lag fra start. Patrice Evra fikk seg en smell tidlig i kampen, men fullførte første omgang før han ble byttet ut. Robin van Persie var lite involvert i en kamp nederlenderene trolig fort vil glemme. David Moyes var på tribunen, men fikk trolig ikke alt for mye ut av kampen.

Polen 0 – 1 SKOTTLAND
Darren Fletcher hadde ikke spilt en landskamp på 16 måneder før kveldens bortekamp i Polen. I pausen ble han byttet inn, og fikk dermed sin første landskamp under Gordon Strachan. Fletcher spilte en grei omgang, og var på banen da kampen ble avgjort, med en scoring fra Scott Brown.

MEXICO – Nigeria i Atlanta, USA, 6. mars kl. 02.30
Javier Hernandez er tilbake i landslagsvarmen. Kamprapport herfra kommer trolig ikke før torsdag morgen.

U21

BELGIA 0 – 3 Serbia
Marnick Vermijl satt på benken gjennom hele oppgjøret. Derfra så han lagkameratene sine blir utspilt av et sterkt serbisk lag, som til slutt vant med overbevisende sifre.

ENGLAND 1 – 0 WALES
Sam Johnstone, Michael Keane, Jesse Lingard, Wilfried Zaha ble alle tatt ut i Englandstroppen, men ingen av dem endte opp med et eneste minutt på banen. Tom Lawrence spilte hele kampen for gjestene, som måtte reise hjem med et 1-0-tap i sekken.