Varane

– En annerledes opplevelse for meg

Den franske stopperkjempen forklarer den største forskjellen mellom La Liga og Premier League.

Publisert Sist oppdatert

Raphaël Varane går inn i sin andre sesong i Manchester United. Etter en trøblete førstesesong i den røde delen av Manchester, har franskmannen satt sitt preg på United-forsvaret denne sesongen. Sammen med stopper- og «high five»-kollega Lisandro Martinez har han nærmest fullstendig tettet igjen bakerst. På de siste fire Premier League-kampene har United kun sluppet inn to ganger. 

Stopperkjempen, som tilbrakte et tiår i den spanske hovedstaden, har i et intervju med TCL Global, gjengitt av Manchester Evenening News her fortalt hva den største forskjellen mellom La Liga og Premier League er:

– I La Liga bruker lagene lenger tid i det oppbyggende spillet og det er mer teknisk. I England er spillet raskere og mer intenst. Det er mer kontringer og en annen type fotball. Jeg liker begge måtene å spille på og dette er en annerledes opplevelse for meg.

Ten hag Varane
FORNØYD: Ten Hag er fornøyd med Varanes prestasjoner denne sesongen.

Erik Ten Hag er fornøyd med måten Varane har tilpasset seg årets Premier League på og peker på treningsregimet som en viktig del av utviklingen.

– Varanes tilstedeværelse er enorm og før sesongen begynte, bestemte vi oss for å bygge han opp fysisk, noe som gjorde at han fikk en litt treg start. Vi er veldig glade for at vi gjorde denne vurderingen og vi ser at når laget trenger han, så er han der. Statusen hans og alt han har vunnet tidligere viser at han virkelig kan bidra til dette laget.

Varane er, i motsetning til Marcus Rashford klar til torsdagens Europa League-oppgjør mot det moldovske laget Sheriff Tiraspol.
Se hele intervjuet under: 

 

Powered by Labrador CMS