Sindre får Sir Alex-boka

Den andre norske Sir Alex-biografien er delt ut, men vi har tre igjen…

Publisert Sist oppdatert

Sir Alex Fergusons biografi ble lansert på norsk 10. februar.

I den forbindelse fikk Supporterklubben fem bøker som vi vil dele ut til dere medlemmer.

siralexnorsk

For å vinne boka:

Det eneste som kreves er at du sender en email til [email protected] – hvor du forteller hva Sir Alex har betydd for deg. Vi kommer til å velge ut en vinner hver av de neste dagene om vil få tilsendt biografien, og vinnerbidragene vil publiseres. Det er kun betalende medlemmer som kan delta, så navnet ditt må altså være registrert som betalende medlem.

Du kan også:

Til deg som ikke tør å tro at du vinner boka, bare vil sikre deg eller ikke orker å vente  – så kan den bestilles nå fra nettbutikken vår her, og som vanlig er det medlemspris for medlemmer. Den kan også kjøpes i bokhandlere over hele landet neste uke.

Andre vinner: Sindre Kolberg

Først og fremst er han et forbilde rent fotballfaglig sett. Jeg har alltid vært facinert av lederstilen til fyren, og hvordan han over haugevis av år klarte å ta knekken på langt mer stjernespekkede mannskap med ren vilje og hardt arbeid til grunn. Lysten til å spille for Manchester United har aldri vært regulert av noen lønningspose, og de som har hatt den tankegangen har konsekvent måttet forlate klubben til fordel for mer motiverte folk.

Måten han organiserer og bygger lag bygger også på en fantastisk modell. Hans tanker om å skape en prestasjonsgruppe gjennom ulike ferdigheter og personligheter er noe jeg selv prøver å adoptere i alle sammenhenger, slik at viktigheten av en samlet gjeng som skal levere overgår viktigheten av flere gode individer som ikke evner å skape noe sammen.

I tillegg til alt dette har han naturligvis vært bakmann til flere av de lykkeligste øyeblikkene i livet mitt de siste årene. Da vi endelig kunne løfte Champions League-bøtta i Moskva var fantastisk, og følelsen av å ikke bare ha revansjert Citys ligagull – men KNUST de – kan knapt beskrives. Fjorårets sesong var intet mindre enn herlig fra A til Å.

Han betyr rett og slett svært mye for meg, og savnet etter å ha han i manager-stolen vil trolig vare helt til jeg tar mine siste åndedrag.

Powered by Labrador CMS