Hvis Premier League var en skolegård, er det ingen tvil om at Ole Gunnar Solskjær har opparbeidet seg en viss respekt.

Heldigvis var Solskjær både tålmodig og smart nok til å stole på seg selv i duellen mot Sean Dyche.

Da det opplagte valget var å starte med det samme laget som slo Tottenham for én uke siden, valgte nordmannen å stole på sin egen magefølelse.

Om at Mason Greenwood kan avgjøre fotballkamper.

Derfor var det han, og ikke Edinson Cavani, som startet mot Burnley.

19-åringen scoret de to første målene i 3-1-seieren – Solskjærs første hjemmeseier mot Dyche.

TOMÅLSSCORER: Mason Greenwood scoret de to første målene i Uniteds 3-1-seier mot Burnley.

Etter en eventyrlig gjennombruddssesong, har det gått i rykk og napp for Greenwood. Både på og utenfor banen.

Solskjær har gitt ham ubetinget støtte hele veien, og meldte tidligere i vinter at målene ville komme.

Han fikk rett.

På de siste fem kampene står Greenwood med fem scoringer og én målgivende. Nå ligger han likt med Wayne Rooney som klubbens mestscorende tenåring i Premier League.

Mot Burnley er det nok mange som hadde trodd Greenwood ville ofres da formsterke Cavani skulle inn allerede til andreomgang.

Som høyrekant falt imidlertid brikkene på plass igjen for 19-åringen.

Først gjorde han 1-0 tre minutter ut i omgangen. Deretter berget han seier med sitt signaturtrekk i sluttminuttene.

SEIER: Ole Gunnar Solskjær tok sin første hjemmeseier mot Sean Dyche.

Akkurat som med Marcus Rashford, som var i fyr og flamme mot Burnley tross skadeproblemene, ruller diskusjonen om Greenwood er kant eller spiss.

Og akkurat som med Rashford, stresser ikke Solskjær med å rendyrke ham som det ene eller det andre.

Så lenge han utvikler seg, vil manageren være fornøyd.

HELDIG: Dean Henderson var på bærtur ved to anledninger mot Burnley.

Samtidig som det forestående forslaget om en europeisk superliga tok fyr, fikk vi en god, gammeldags «scrappy» stillingskrig mellom United og Burnley.

Førsteomgangen ble startet og avsluttet av Chris Wood, som fikk Dean Henderson til å se ut som en postmann som ikke visste hvor han skulle.

Henderson ble ikke straffet for noen av utrusningene, men vi skal ikke glemme at det var nettopp den type inngripener som var problemet til David de Gea for ti år siden. Han tåler ikke for mange av dem.

I den andre enden av banen spilte Scott McTominay, Bruno Fernandes og Marcus Rashford seg til brukbare muligheter før hvilen.

Men ikke stor nok til at Solskjær våget å vente lenger med Edinson Cavani, som kom inn for Fred til andreomgang.

For fjerde gang på rad gikk United til pause uten scoring i ligaen.

Det tok bare tre minutter før scoringen kom, men det skjedde uten Cavani, som hadde trukket langt ned på banen.

En skadeplaget og god Rashford slo sin 18. tunnel for sesongen og spilte ballen inn foran Burnley-målet. Der hentet Fernandes fram en av sine «usynlige» assists, og lot Greenwood banke United i ledelsen.

RADARPAR: Mason Greenwood og Marcus Rashford etter 1-0-scoringen.

114 sekunder senere hadde James Tarkowski utlignet med det som var Uniteds baklengsmål nummer 1000 i Premier League. Neppe noe Harry Maguire og resten av forsvarsrekka vil feire.

Seks minutter før slutt ble en affære uten flyt og rytme berget av Greenwood, som trakk seg inn fra høyresiden og gjorde 2-1.

Som undertegnede selv har argumentert for i «Monday, Bloody Hell»: Det er ikke mange i verden som gjør det bedre enn Greenwood når han er i form.

Det var Uniteds 68. mål denne sesongen – like mange som mannskapet til José Mourinho scoret på 38 kamper da det ble andreplass i 2017/18.

På overtid fikk innbytter Cavani æren av å legge på til 3-1 etter målgivende fra innbytter og bursdagsjubilant Donny van de Beek. Det var Cavanis tredje scoring på rad, og Van de Beeks første målgivende i Premier League.

Nå har United en uke pause for første gang (!) denne sesongen.

Det gjør de vel vitende om at Champions League-plassen er så godt som i boks.

At Greenwood har en rolle å spille når Solskjær skal ta en ny revansje i den turneringen er ganske sikkert.

Så vil tiden vise om det blir som kant eller spiss.