– Håpløst romantisk?

KOMMENTAR: Lars Morten Olsen drømmer om Ronaldo-comeback på Old Trafford, selv om han erkjenner at det kan bli vanskelig.

Publisert Sist oppdatert

De neste dagene vil redaksjonen i Supporterklubben dele sine tanker rundt sommerens overgangsvindu. Tredjemann ut er US-redaktør Lars Morten Olsen.


Ronaldo er blitt 32 år, men har tatt meget godt vare på kroppen sin og har vist både i La Liga og i Champions League at han kan levere varene på høyt nivå. Han kjenner dessuten José Mourinho etter tre år under portugiseren i Real Madrid.

LES OGSÅ: – Gå for belgisk krutt!
LES OGSÅ: Trenger to nye spisser

En annen eks-spiller som aldri skulle vært solgt er Burnleys Michael Keane. Louis van Gaals dumskap gjør at United nå må betale rundt ti ganger så mye som han ble solgt for, men det får ikke hjelpe. Når en stopper har et sånt potensial, og i tillegg «med hjartet på rette staden», er det bare å bite i det sure eplet og betale dyrt for før en rivalklubb kommer oss i forkjøpet.

Chelsea er neppe veldig ivrige etter å selge til Mourinho og Manchester United, men Ed Woodward bør i hvert fall gjøre et forsøk på å hente N’Gole Kanté, et rivjern på midten som United trenger. Samtidig bør Ander Herrera beholdes, ikke minst for sine sterke følelser for United.

Zlatan Ibrahimovic bør også få ny kontrakt. Ja, det er en risiko på grunn av skaden, men hans 28 United-mål er alene nok til å gamble på at han blir frisk.

United bør gjøre maksimalt for å beholde De Gea, men hvis mannen selv insisterer på å flytte, skal ikke en overgang skje for en penny under 70 millioner pund! Så mye er han faktisk verdt. I det hele tatt er det viktig å beholde spillere som har vært med på vinnerkulturen under Sir Alex Ferguson. Det er glimrende at Michael Carrick blir med videre, og jeg ser gjerne også at Wayne Rooney forblir på Old Trafford, ikke minst for hva han betyr for garderoben.

Ronaldo-comeback blir kanskje sett på som håpløst romantisk, men fotball og romantikk hører sammen.

Og apropos: Hva med å kjøpe tilbake «Chicharito»? En måljeger som kjenner klubben og Premier League, og som vil være ideell å ha på benken når det skorter på.

Powered by Labrador CMS