Barcelona favoritter

Tippeselskapene har størst tro på at Barcelona vinner årets Champions League. United på sin side er favoritter til å avansere til finalen på bekostning av Arsenal.

Publisert Sist oppdatert

Etter gårsdagens to kvartfinaleoppgjør ble det som kjent klart at Manchester United og Arsenal braker sammen i en helengelsk semifinale i Champions League. Den første kampen spilles på Old Trafford 29. april, mens returoppgjøret på Emirates spilles seks dager senere – tirsdag 5. mai. Chelsea og Barcelona møtes i den andre semifinalen, og de spiller på henholdsvis tirsdag 28. april og onsdag 6. mai.

Skal vi tro de største tippeselskapene er det Barcelona som er favoritter til å vinne årets Champions League. Oddsen på at det eneste ikke-engelske som er igjen skal vinne ligger på rundt 2.40, mens du kan få 3.65 ganger pengene dine om du setter noen kroner på United som vinner.

I dobbeltoppgjøret mellom United og Arsenal er det førstnevnte som er favoritter til å avansere. Nordicbet gir 1.70 på United-avansement, mens oddsen på at Arsenal går videre i skrivende stund ligger på 2.12. Disse estimatene støttes opp fra Arsenal sin midtstopper – Kolo Toure – som i følge SkySports mener United som tittelholdere er favoritter til å nå finalen (les mer her).

Powered by Labrador CMS