– Vil by nær £50 millioner for Koke

Sport Witness ser på de United-relaterte ryktene rundt Atletico-spilleren.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider i sommer med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i de ulike landene og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse og annet som også skjer rundt Manchester United.

Av: Sport Witness

Den spanske avisen El Confidencial hevder torsdag at Manchester United er villig til å utløse utkjøpsklausulen på den spanske midtbanespilleren Koke. Beløpet lyder på enorme €60 millioner (nær £49 millioner), men ifølge El Confidencial har ikke det skremt Manchester United fra å komme tilbake med fornyet interesse etter at partene først ble linket til hverandre i fjor.

Real Madrid v Atletico de Madrid - UEFA Champions League Final
KOKE – fortsatt aktuell for United

Spilleren selv har gjentatte ganger uttalt at han ikke er lysten på en overgang, og isteden ønsker å bli i Atletico i overskuelig fremtid. El Confidencial hevder at Koke vil motstå en overgang selv om United skulle tilby ham en lønn på 5 millioner Euro i året (rundt 4 millioner pund), et beløp som ligger langt over det han tjener i øyeblikket.

Kan stige ytterligere

For å tilfredsstille Koke kan dette lønnstilbudet komme til å øke godt utover dette nivået og, for €60 millioner, kan Atletico-ledelsen fort kunne føle at den er best tjent ved at Koke forlate dem. El Confidencial forklarer at Atletico, med tanke på eventuelle sommersalg, forsøker seg ved å henvise til utkjøpsklausuler. Derimot nevner klubben ingenting om at den vil gjøre det vanskelig for klubber som måtte ønske å betale overgangssummene som forlanges. Sport skrev i går (onsdag) at Atletico vil være beredt til å akseptere et bud i den størrelsesorden.

Sannsynlig beløp

Kokes utkjøpsklausul har endret seg stort avhengig av hvem som har rapportert den i løpet av det siste halvåret. Likevel lyder €60 millioner å være mye mer korrekt enn noen av de langt lavere beløpene som har vært nevnt.

Den nye linken til Manchester United kan være aldeles ekte, eller den kan være et resultat av at mange Atletico-spillere linkes til overganger denne uken.

Her kan du følge Sport Witness på Twitter

Powered by Labrador CMS