Iqbal

En av seks ungutter som har blitt registrert til Europa League

United har oppdatert Europa League-troppen med seks ungdommer på B-listen.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har oppdatert listen over spillere som nå er registrert til Europa League før torsdagens oppgjør mot Real Sociedad.

LES OGSÅ: Kan bytte hele laget og likevel få denne knallsterke 11-eren

De seks ungguttene, Radek Vitek (18), Tyler Fredricson (17), Zidane Iqbal (19), Kobbie Mainoo (17), Shola Shoretire (18) og Charlie McNeill (18) har alle blitt lagt til på B-listen som egenproduserte spillere.

Trening
UNGUTTER INN I TROPPEN: Charlie McNeill (t.v) er en av seks unggutter som har blitt registrert på B-listen til kampen mot Real Sociedad. Dermed slutter han seg til Alejandro Garnacho, Lisandro Martinez, Antony, Cristiano Ronaldo.

Isak Hansen-Aarøen, som nylig fylte 18 år, er ikke med på listen, men kan likevel bli aktuell til kamper i Europa League på et senere tidspunkt. 

United, og samtlige klubber i de tre europacupene, kan nemlig oppdatere listen og registrere nye spillere så lenge det gjøres innen midnatt, dagen før en kamp.

Alt om kveldens åpningskamp mot Real Sociedad leser du på united.no. Oppgjøret på Old Trafford har avspark klokken 21.00 norsk tid. 

Powered by Labrador CMS