LESERBREV: Vondt å være oss

Knut Olav etterlyser svar på hva som egentlig skjer i Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben er for supportere, og derfor ønsker United.no leserbrev som del av nettsiden. Takhøyden er stor, men vi forbeholder oss retten til å avgjøre hva som kommer på trykk og ikke. Det er også et krav at man argumenterer godt for det man mener, og du må tåle at andre kommenterer innlegget ditt. Leserbrev kan sendes til [email protected].
Oppgi fullt navn og hel
st alder, og fortell gjerne når, hvordan eller hvorfor du ble fan. Vi tar selvsagt også gjerne i mot reisebrev.

Nå er det vondt å være oss

Av: Knut Olav Klingen

Nå begynner det å bli på høy tid for oss fans å få en forklaring på hva som skjer i Manchester United, enten av LvG selv, eller Eddy.
Jeg har holdt med de fantastiske røde i mange år, for øvrig uten at det har noe å si.  Jeg tror alle som liker fotball som sport lurer på hva «the philosophy» egentlig dreier seg om. 
 
Slik jeg oppfatter kampene, så klarer vi noe jeg anser som unikt (negativ retning), vi klarer å være i undertall fremover og bakover…
Hva mener jeg med det?!

Jo, når vi først går i angrep (i en høy prosentandel av de få gangene vi er i angrep), så er det meget ofte vi er 2 eller 3 mot 6-7 forsvarere. Når vi i tillegg kjører upresise innlegg mot statiske spillere i boksen, ja så virker det hele nytteløst. Hvis vi tenker over det, så er de fleste av målene våre skapt på stort sett følgende 2 måter:
1 – en ytterst god soloprestasjon
2 – en ytterst stor feil i forsvaret

tap
benk

Trenerteamet har en holdning som jeg ikke er noen stor beundrer av. Det ser daft og sløvt ut, det begynner nesten å se ut som de har gitt opp, LvG i allefall. Finnes det egentlig noen fremdriftsplan tro? Burde fansen fått noen betryggende ord snart?!
Jeg mener vi fortjener det, jeg mener vi fortjener at han står opp og gir en forklaring på hvorfor ting er som det er uten at han blir usmakelig og frekk på pressekonferansen hvor forklaringen skulle dukket opp. 
Ja da, det er alltids gøy når han kommer med kommentarer til journalistene, og det er ofte fortjent, men vil vi at vår manager skal fremstå på en slik måte ?!

lvg444
Powered by Labrador CMS