LESERBREV: Ingen enkle løsninger

– Nei, vi er ikke like underholdende lenger, men Van Gaals måte er likevel relativt effektiv, mener dagens skribent.

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben er for supportere, og derfor ønsker United.no leserbrev som del av nettsiden. Takhøyden er stor, men vi forbeholder oss retten til å avgjøre hva som kommer på trykk og ikke. Det er også et krav at man argumenterer godt for det man mener, og du må tåle at andre kommenterer innlegget ditt. Leserbrev kan sendes til [email protected]. Oppgi fullt navn og helst alder, og fortell gjerne når, hvordan eller hvorfor du ble fan.

Dagens leserbrev er innsendt av  Knut Olav Klingen:

Jeg fikk «nok» for en tid tilbake, hvilket endte med at jeg tok en pause fra United.no. De fleste av dere vet allerede grunnen ved å lese frem til første punktum, til resten av dere her er hvorfor:
Klaging, usaklige kommentarer og ikke minst et hav av løsninger som stort sett er svada. For dere av dere som nå tenker «slutt å les her da om du ikke liker det du leser» – der av en pause.
Men når det første jeg leser av kommentarer er at vi ikke får skrive hva vi vil lenger, så blir jeg oppgitt. Hvorfor vil du egentlig skrive ting som er så lite hyggelig at det, fornuftig nok, er blitt laget restriksjoner på siden, se deg i speilet å spør deg igjen hvorfor vi «dessverre må holde oss saklige og få en positiv opplevelse på United.no» !!

Stor takk til Dag og red. for dette !!!
 
Når det er sagt, så kan jeg være enig med dere som mener at United ikke er lik underholdende å se på lenger, men i skrivende stund er vi på 3. plass, og det er 1 poeng opp til Leicester og våre blåe naboer. Så selv om vi ikke er underholdende i samme grad lenger, så er hva enn sjefen gjør relativt effektivt. Jeg må spørre, ønsket du José Mourinho til United?! Synes du han står for underholdning annet enn på pressemøter?! Chelsea er IKKE underholdende å se på, men Mourinho ville du ha?!

– MOURINHOS Chelsea er IKKE underholdende å se på.

Også får vi slutte med og si «vi er United». Hva mener du med det?! Vi får ikke noe som helst gratis av å  «være United», vi må heller jobbe en halv gang hardere nettopp fordi vi er United. Hvorfor det?! Vi har jo «råmaterialet» eller «verdensklassespillere», nei vi har ikke det dersom jobben ikke blir gjort. Og hva mener jeg med dette, jo med det mener jeg at de andre lagene finner ofte ekstra krefter, ekstra motivasjon, ekstra glød og en vanvittig fighting spirit når de møter United, når de møter oss… og da er det opp til LvG å få denne innstillingen i hodet på hver eneste spiller til hver eneste kamp. 
Om vi enn liker det eller ikke, så ligger ikke seriegullet i det å vinne de 2 oppgjørene mot Chelsea, City eller Liverpool, seriegullet ligger ALLTID i den neste seriekampen, og ikke noe annet…. Og dersom du ikke har vært fotballtrener selv, eller skal ha motivert en gruppe uke inn og uke ut, så ha litt forståelse for at dette ikke er lett. Vi har unikum som får det til i sine egne formede grupper, LvG er snart i mål med sin gruppe som skapes, men han er ikke i mål enda.
Jeg har troa, men i likhet med mange av dere opplever jeg også en stor frustrasjon ved lite mål scoret.

Og det er mye snakk om «den neste sjefen», jeg har også en mening på dette, og min mening er 2 delt.
1 – vent med tankene til kontrakten til LvG går ut.

2 – hvem er mest egnet…. Pep Guardiola, det mener jeg fordi at han vet hva det er å overta suksess, og også hva det vil si å endre en lignende formasjon til en målfarlig utgave. Og på toppen av det hele, Giggs ville fått med seg det beste av nok en stor manager før han tar over selv, da er en legende klar for hovedansvaret.

FC Bayern Muenchen Press Conference
PEP GUARDIOLA er den som etter Klingens mening er best egnet til å ta over etter LvG.

– Drømmescenario !!!

Jeg håper veldig på januarkjøp på spissplassen
Aubameyang er drømmesignering – 14 kamper og 17 mål….. og tror 6 assist

Vær kreative folkens, og har dere «løsningen», så forklar hvorfor.

Jeg har vært trener selv i 11 år, og det finnes oppturer og nedturer, men aldri en «enkel» løsning. 
En løsning skal forklares til mange individer, ikke et lag. Dette kan ta tid, men er ekstremt herlig når det fungerer. 

Glory Glory !!!

Powered by Labrador CMS