La oss få jobben gjort

David de Gea føler seg avslappet og fin foran mandagens Manchester-derby.

Publisert Sist oppdatert

Han vet at seier over de lyseblå vil sende United 18 poeng foran på tabellen, noe som i praksis vil bety takk og farvel til Citys allerede falmede håp om å ta igjen ligalederne.

Og er det noe rødtrøyenes spanske sisteskanse ønsker seg mer enn noe annet i øyeblikket, er det en vinnermedalje etter en ligasesong som nå nærmer seg slutten. Den vil samtidig være det endelige beviset på at United har vunnet sitt 20. ligatrofé gjennom tidene. Men fortsatt gjenstår det litt arbeid før medaljeutdelingen (eventuelt) blir en realitet. Det er De Gea innforstått med, og derfor er han så ivrig på å få jobben gjort. – Vi fokuserer på tre poeng i alle kamper vi spiller – det er det som vil føre oss til målet. Akkurat nå konstaterer vi at vi ligger der vi ligger, og nå ønsker vi å fullføre jobben, sier han til Inside United.

Kamper, trening, hvile – og god mat

Selv har 23-åringen spilt 35 kamper så langt i sesongen, 22 av dem i ligaen. Men fortsatt føler han seg frisk og opplagt. Fornøyd med egen form og innsats er han også, og hvorfor ikke? Seks strake PL-opptredener uten å slippe en eneste ball forbi seg; det er slikt som gjør en keeper tilfreds med tilværelsen. – Joda, jeg føler meg fin og i god form. Jeg trener godt og alt glir lett ute på banen. Selvtilliten er blitt bedre som følge av at jeg har fått så mye spilletid, og samtidig får jeg massevis av hvile hjemme. Og så spiser jeg fornuftig. Det er jo viktig å passe på kroppen. – Alt dette gjenspeiler seg i spillet mitt, og derfor er jeg også fornøyd med prestasjonene mine, sier en tydelig tilfreds De Gea. Håpet og troen på å kunne avslutte sesongen med en vinnermedalje er utvilsomt sterkere enn for et år siden.

Powered by Labrador CMS