Kinesisk på menyen

Så er det klart for Uniteds tredje kamp på sommerturnéen. Etter de to kampene i Sør-Afrika, venter Shanghai Shenhua i Kina.

Publisert Sist oppdatert

Shanghai Shenhua med to gamle kjenninger på laget. Nicolas Anelka har spilt for den kinesiske klubben siden nyttår, og for få uker siden fikk han selskap av sin gamle Chelsea-kamerat, Didier Drogba. Mens Anelka er ventet å spille fra start, er det visstnok mer usikkert med en småskadet Drogba.

Det blir ikke første gang de to klubbene står overfor hverandre til treningskamp i Kina. De møttes også i 1999, en kamp ferske «trippelvinnere» vant 2-0 etter scoringer av finaleheltene fra Barcelona, Ole Gunnar Solskjær og Teddy Sheringham.

Spilles om trofé

Blir det ny United-seier denne gang, vanker det trofé i form av Chevrolet China Cup. Hvorvidt det er gulrot nok for Sir Alex’ mannskap gjenstår å se, men uansett må de langveisfarende regne med knallharde utfordringer i den kvelende heten på Shanghai Stadium.

Kvelende spilleforhold

Der er det nemlig meldt om rundt 33 grader og 80 prosents luftfuktighet. Dersom ingen av lagene har klart å avgjøre innen utløpet av ordinær tid, venter det straffekonkurranse for den som ennå ikke har bukket under i varmen.

TV

Kampen, som sparkes igang klokken 14.00 skandinavisk tid, overføres direkte på norsk TV2, samt på web-baserte Sumo.

LIVE-tekst på united.no

Dersom du ikke har anledning til å se kampen, kan du alternativt følge løpende kampoppdatering her på united.no – eller….

…få scoringsvarsel på SMS

Send i så fall meldingen United til 2229, og du vil få tilsendt lagoppstilling og scoringsmeldinger, samt en kort pause- og sluttrapport. OBS: Gjelder dessverre kun for norske abonnenter.
Powered by Labrador CMS