redarmyvanse9

– Håper at muligheten til å vinne kampbilletter trekker noen ekstra

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben stiller med opptil 50 kampbilletter (*) i premie til supportere som ser søndagens ligacupfinale på en pub knyttet til sin lokalavdeling.

Det vil si at 25 av dere i etterkant vil kunne sette igjen med to kampbilletter som kan brukes til en ledig kamp i resten av inneværende eller neste sesong. Les mer om dette i denne artikkelen, og litt nederst i denne.

Red Army Vanse har et eget klubblokale på Vatne Gård, hvor veggene og taket er pyntet året rundt med United-effekter, og der er det alltid godt oppmøte på kamp. Til ligacupfinalen forventes det 40-45 barn og voksne, og det virker som om Vanse-gjengen er godt forberedt til en eventuell triumf:

– Mange har tatt seg fri til dagen etter, forteller nemlig kontaktperson Sigbjørn Omland til united.no.

Red Army Trysil og Engerdal møtes ikke så ofte, noe kontaktperson Kim André Sandbakk tror handler om at de ikke har noe fast samlingssted, men det ligger an til at de skal møtes på restauranten Barbacoa på søndag.

– Vi har vel vært alt fra 10-25 på slike samlinger tidligere, men det er plass til mange flere.

Sandbakk håper at den store anledningen, og premien fra Supporterklubben, kan føre til godt oppmøte.

– Jeg håper at muligheten til å vinne kampbilletter vil trekke noen ekstra.

Han forteller ellers at de jobber med å få på plass et fast samlingssted til neste sesong.

Mer informasjon om lokalavdelinger og konkurransen

Mange av dere vil sikkert ha kontroll på hvor den nærmeste puben tilknyttet en Red Army-avdeling ligger, men hvis ikke blir du litt klokere her:

Klikk her for å se nærmere på kartet, kunne klikke på stedene og se mer om møteplassene.

Skjermbilde 2023-02-17 kl. 12.47.59

Det vil maksimalt være to vinnere fra hver lokalavdeling, dette for å sikre størst mulig spredning på vinnerne. Trekningen skjer mandag 27. februar (vinneren annonseres i en «Monday, Bloody Hell!»-sending neste uke), og Supporterklubben anbefaler å bli medlem i Facebook-gruppen til din lokale Red Army-avdeling med en gang – slik at du ikke går glipp av dette eller senere samlinger på den lokale United-puben deres.

* det er noen regler for det hele, som lokalavdelingenes ledere er informert om

Powered by Labrador CMS