Donerer penger til Kick It Out

United fortsetter å ta samfunnsansvar utenfor banen.

Publisert Sist oppdatert

Marcus Rashford har virkelig vært i storform utenfor banen denne uken. Nå fortsetter klubben i samme fotspor. For hver drakt som selges med Black Lives Matter på ryggen vil klubben gi ti pund til Kick It Out som prøver å bekjempe rasisme.

Drakten kan du få klubbens offisielle hjemmeside eller på Megastore på Old Trafford.

Administerende direktør i Manchester United, Richard Arnold, sier følgende om beslutningen:

– Manchester United har et mangeårig engasjement mot rasisme og diskriminering, både gjennom våre egne kampanjer og gjennom støtte fra organisasjoner som jobber på dette området. Vi ønsket å ta dette fra å være et verdifullt budskap om støtte til å virkelig hjelpe Kick It Out for arbeidet de gjør.

KAN BLI DIN: Slik kan din nye United-drakt se ut. Da støtter du samtidig en veldig god sak.

Styreleder i Kick It Out, Sanjay Bhandari er takknemlig for støtten fra Manchester United og håper at flere vil følge etter.

Vi er utrolig takknemlige for denne støtten fra Manchester United. Det gjenstår mye for å bekjempe diskriminering og fremme inkludering i fotballen, men vi vet med hjelp fra United og andre kan vi gjøre fremskritt. 

Det er flott å se hvordan United leverer utenfor banen om dagen. Nå er det bare å håpe at de også kan levere varene når Premier League er i gang igjen fredag kveld.

Les også: – Det er lett å linke med Paul

Powered by Labrador CMS