– Jeg gråt på «Deadline day»

Real-keeper Keylor Navas var svært nære en overgang til United. Da det ikke ble noe av, brøt han sammen.

Publisert Sist oppdatert

Da beskjeden omsider kom om at det likevel ikke ble noe av handelen som ville sett David De Gea dra til Santiago Bernabéu og Navas motsatt vei til Old Trafford, spratt tårene. Følelsene tok helt over. Dette innrømmer den costaricanske sisteskansen overfor den spanske radiostasjonen COPE.

– Jeg hadde aldri noe ønske om å forlate Real Madrid, men jeg dro til Barajas (flyplassen i Madrid). Der ble jeg sittende i et venterom, forklarer han.

– Jeg tenkte som så at om det var Guds vilje at jeg skulle forlate Madrid, så ville det være til mitt eget beste. Men så viste det seg å ikke være hans vilje, og derfor er jeg her fortsatt.

– Madrid er mitt hjem

Navas forklarer videre hvordan han brast i gråt da han fant ut at det likevel ikke ble noe av den bebudede overgangen.

– Ja, jeg gråt den kvelden. Følelsene hadde bygget seg opp inni meg, for jeg hadde jo ikke hatt noe ønske om å dra. Madrid er jo mitt hjem, sier han.

Signerte kontrakten

Det hele var altså på nære nippet, og Navas innrømmer i radiointervjuet at alt virket å være klart og at han hadde skrevet under på United-kontrakten:

– Ja, den skrev jeg under på mens jeg lå på en benk på Valdebas (Real Madrids treningsanlegg) og gjennomgikk legesjekken, forteller han, lettet over at overgangen rant ut i sanden.

Powered by Labrador CMS