Keegan har respekt for Ferguson og United

Kevin Keegan insisterer på at han har maksimal respekt for Manchester United før lørdagens møte mellom Keegans Newcastle og Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Siden Keegans Newcastle og Sir Alex Fergusons Manchester United kjempet om tittelen i 95/96-sesongen har Kevin Keegan innrømmet at det hadde vært deilig å snyte United for seriegullet. Som mange kanskje husker var det De røde djevlene som gikk seirende ut av duellen for tolv år siden, anført av en briljant Eric Cantona.

Kevin Keegan møter i dag Manchester United for første gang siden han gjeninntok Newcastle-tronen, og Keegan innrømmer at han ser opp til det opponerende lagets manager.

"Jeg har all verdens respekt for Sir Alex," sier Kevin Keegan til Sky Sports.

Mektig

"Folk tror kanskje ikke at jeg ikke liker ham, men det er ikke tilfelle," hevder den relativt ferskt gjeninnsatte Newcastle-manageren.

"Han styrer klubben sin på riktig måte, og han er overhodet ikke redd for å si fra om noe er galt. Nylig lot han høre fra seg angående forslaget om den 39. Premier League-kampen. Mange managere ville ha vegret seg for å si meningen sin, men det gjør ikke Sir Alex," fastslår Keegan.

"Han er mektig og selvsikker nok til å komme med meningene sine. Man er ikke alltid like enig med ham, men jeg beundrer folk som Ferguson."

Angående dagens kamp har Kevin Keegan følgende å si:

"United er et meget sterkt lag, og mann for mann har de et mye bedre mannskap enn det vi greier å stille med. Likevel tror jeg vi har en mulighet dersom vi spiller godt som et lag," avslutter Kevin Keegan.

Newcastle-fansen har sannsynligvis forrige møte de to lagene imellom friskt i minne. Et managerløst Newcastle ble da ydmyket med 6-0 på Drømmenes teater. La oss håpe på en reprise på St. James'.

Kilde: Sky Sports

Powered by Labrador CMS