– Har lagt saken død

Kenny Dalglish håper at lørdagens kamp ikke vil bli husket for noe annet enn «en fantastisk fotballkamp».

Publisert Sist oppdatert

Det har vært noen turbulente måneder mellom Liverpool og Manchester United i kjølvannet av ligaoppgjøret på Anfield i oktober.

Luis Suarez har blitt siktet og dømt for rasistiske kommentarer, og har nå sonet en åtte kampers lang karantene for kommentarene mot Patrice Evra. Saken tok opp store deler av medias spalteplass ikke bare i dagene, men ukene og månedene etter oppgjøret, og flere husker sannsynligvis den episoden enn det faktum at Javier Hernandez kom inn og sikret ett poeng for De røde djevlene.

Nå håper Dalglish at man slipper slike saker når lagene møtes igjen på Old Trafford førstkommende lørdag.

– Alle involverte, media, supporterne og begge lag inkludert har ansvaret for at denne helgen kommer til å bli husket for en fantastisk fotballkamp mellom to veldig gode lag, i stedet for noe annet, sier han til Liverpools offisielle hjemmeside.

– Jeg synes alle involverte i FA-cupkampen på Anfield sørget for at kampen ble spilt på den rette måten, så la oss håpe det skjer igjen denne helga.

Samtidig ønsker han ikke å bruke mer tid på sagaen som har vart i snart fire måneder.

– Jeg er sikker på at folk kommer til å ville snakke om Luis Suarez, men han har akseptert straffen, sonet utestengelsen og returnerte mot Spurs på mandag. Det er tid for oss å sette en strek over det som skjedde og bevege oss videre.

Sjef i spillerforeningen, Gordon Taylor, har uttalt at håndhilsingen før kamp vil bli gjennomført som vanlig, og samtidig at det vil sette en endelig strek over det som har skjedd. Ifølge Dalglish vil det ikke være Suarez det står på i dette tilfellet.

– Folk spekulerer allerede i hva som kommer til å skje før kamp, men jeg har snakket med Luis og vet han ønsker å ta Patrice Evra og de andre Manchester United-spillerne i handa før kampen.

Powered by Labrador CMS