zelem170922

— Beklager Harry Kane, du er ikke med denne gangen

Publisert Sist oppdatert
Tidligere denne uken fikk Katie Zelem sin første start for Englands landslag. Zelem og England vant 6-1 mot Kina og gikk videre til sluttspillet i  VM.
Kvinnelagets kapteinen ble nylig intervjuet av FA og satt da opp sin drømme-starterellever for England, som inkluderer både kvinner og menn.
I elleveren nevnte Zelem hele fire tidligere og nåværende United-spillere. 

Mary Earps

Jeg må gå for Mary. Hun har vært utrolig for United de siste sesongene, og det å vinne EM var en utrolig prestasjon. Hun hadde noen tøffe år med landslaget og fortjener hver all ros hun får. Mary er faktisk en av mine nærmeste venner innen fotball, og vi tilbringer tid sammen utenom fotballen også, og vi liker de små brunsjdatene og lunsjdatene våre, så det er enda en grunn til å inkludere henne!

Manchester United Women v Chelsea Women: Barclays FA WSL
GODE VENNER: Mary Earps og Katie Zelem.

Rio Ferdinand

Jeg liker alt Rio Ferdinand kommer med som spiller, som kvaliteten hans på ballen. Han eier også en nydelig italiensk restaurant i Manchester som gir ham noen brownie-poeng også!

Alex Greenwood

Jeg liker veldig godt å ha venstrebente spillere på banen og spesielt som midtstopper. Jeg ønsket å ha henne som midtstopper, men vil sette henne som venstreback slik at jeg kan sette noen andre inn på siden. Når jeg spiller med Alex, setter jeg stor pris på hvor rolig hun er på ballen og hvor mye hun finner midtbanen. Hun ser aldri presset ut. Jeg spilte med henne i Manchester United også, men når hun flyttet til Lyon, og kom tilbake, var den første sesongen i Manchester City en av de beste i hennes karriere.

Wayne Rooney

I oppveksten var han min favorittspiller gjennom tidene. Jeg skulle spille ham som nr. 10, men jeg må passe Kelly Smith inn, så beklager Harry Kane, du er ikke med denne gangen. Han var den første herrespilleren jeg noensinne elsket. Jeg husker at vi i engelsktimen måtte skrive en liten oppgave om noen som vi så opp til og beundret, og alle andre hadde i grunnen normale mennesker, og min var Wayne Rooney. Jeg googlet alle målene han scoret og sånt.

Manchester United v Fenerbahce SK
FORBILDE: Wayne Rooney var Katie Zelems forbilde i barndommen.

Katie Zelems starterellever:



Keeper: Mary Earps.
Forsvar: Reece James, Rio Ferdinand, Leah Williamson, Alex Greenwood.
Midtbane: Keira Walsh, Jude Bellingham, Fara Williams.
Spiss: Kelly Smith, Phil Foden, Wayne Rooney.
Powered by Labrador CMS