England Lionesses Depart For FIFA Women's World Cup

– Her får jeg prøve meg mot de aller beste

Publisert Sist oppdatert

England møter Danmark fredag kl. 10.30, med potensielt tre United-spillere i aksjon. Mary Earps, Ella Toone og Katie Zelem.

Katie Zelem er for første gang med England i en mesterskapstropp, nå under VM i Australia og New Zealand.

I Englands eneste kamp hittil i mesterskapet ble United-kapteinen sittende hele kampen på benken og hun er bak Kiera Walsh og Georgia Stanway i køen om en plass på den sentrale midtbanen.

Akkurat det virker ikke å plage 27-åringen spesielt. Zelem deltok, i forkant av kampen mot Danmark fredag i et intervju i programmet Lionesses Down Under, som blir laget av Englands egen Youtube-kanal. Der kom hun inn på sin egen rolle i dette mesterskapet.

– Det er så godt å være her for å utfordre meg selv på trening. Å få prøve meg mot spillere som Kiera Walsh og Georgia Stanway på trening hver eneste dag, to av de aller beste midtbanespillerne i Europa i mine øyne. Det er en fin test og moro å se alle de ulike stilene i et samlet lag.

Midtbanespilleren ser også frem mot kampen mot Danmark fredag, en motstander England ikke kan ta lett på, snarere tvert i mot.

– Det kommer til å bli tøft. Vi vet at de er et veldig godt organisert og fysisk lag. Flere av jentene kjenner vi fra WSL, men vi kommer til å fokusere på å spille vårt spill.

England-trener Sabrina Wiegman får også lovord fra United-spilleren.

– Hovedtingen med Sabrina er at hun er en menneskekjenner. Hun liker å ha en god relasjon med spillerne for å kunne få det beste ut av alle sammen. Det kunne man se i EM. Inn mot denne turneringen va det viktig for henne at alle hadde det bra.

Powered by Labrador CMS