– Gøy å se Zahid mot galleriet

Det er spesielt én Vålerenga-spiller Kasper Wikestad gleder seg til å se i aksjon mot Paul Pogba & Co.

Publisert Sist oppdatert

TV 2-profilen er mannen som skal kommentere søndagens oppkjøringskamp på Ullevaal mellom Vålerenga og Manchester United.

Tidligere denne uka besøkte Wikestad United-laget i USA og fikk inntrykk av at United er i rute før den kommende Premier League-sesongen.

Derfor tror han vi får se et friskt og godt United-lag på Ullevaal.

– Det er nok veldig mye mer penger å hente for United andre steder, men United har et spesielt forhold til Norge og norske supportere. Det er morsomt at de anerkjenner det og kommer på besøk til Oslo. Det båndet er sterkt og har vært det i mange år, sier Wikestad til United.no.

– Jo nærmere vi kommer sesongen, jo viktigere blir treningskampene. Det blir morsomt å se Lukaku og de andre på nært hold før sesongen starter.

– Også blir det artig å se Vålerenga-spillerne mot motstand på det nivået. Jeg er fryktelig spent på Ghayas Zahid, som jeg faktisk mener er litt undervurdert. Han er sterk i kroppen og kvikkere i både bein og hode enn mange av de han spiller mot til vanlig, så det blir gøy å se Zahid mot det galleriet der.

Forrige gang Manchester United spilte mot Vålerenga, i 2012, endte kampen uten scoringer. Det gjorde også kampen mot Real Madrid i 2015.

– Real Madrid klarte å aldri å bryte gjennom Vålerenga. Jeg håper på en mer åpen kamp, uten at United kjører over dem. Også håper jeg folk kommer på stadion og at ikke alle holder med United, sier Wikestad.

All info rundt billetter og øvrige arrangementer finner du her!

 

Powered by Labrador CMS