– Dette kan bli hans sesong

Kasper Wikestad besøkte Manchester United i USA og deler sine tanker om hvor laget står før kampen mot Vålerenga.

På den andre siden av Atlanterhavet intervjuet den rutinerte TV 2-profilen Victor Lindelöf og Phil Jones før torsdagens oppkjøringskamp mot Barcelona på FedEx Field.

– Jeg er veldig spent på hvordan det ser ut når vi kommer til Premier League, men inntrykket mitt er at jeg tror de ligger mye bedre an nå enn de gjorde for ett år siden, forteller Wikestad til United.no.

– Signalene i leiren der borte var i alle fall veldig positive. Folk som har fulgt dem i sommer virket veldig positive og snakket om at laget er veldig sammensveiset og drar i samme retning.

– Jones sa noe av det samme da jeg snakket med ham. Etter ett år med José Mourinho vet man bedre hva som forventes av dem.

Manchester Uniteds siste trening før kampen mot Barcelona og før de drar til Oslo for å møte Vålerenga #2pl

A post shared by Kasper Wikestad (@tv2wikestad) on

Om Lindelöf: – Avslappet og ydmyk

I intervjuet med rettighetshaver TV 2 snakket nysignerte Lindelöf om hvordan han vil vinne alt som vinnes kan med Manchester United og at han forventer å ta store steg under Mourinho.

– Han virker som en veldig grei, avslappet og ydmyk person. Det er begrenset hvilket inntrykk man får gjennom en intervjusituasjon, men han virket veldig komfortabel og profesjonell. Han er nok der han vil være, sier Wikestad.

Om svensken har fått den starten på United-karrieren han ønsket er mer usikkert. Lindelöf har allerede flere grove og avgjørende feil på samvittigheten i United-trøya.

– Jeg tror nok ikke han går inn og dominerer i Premier League, men på sikt tror jeg Lindelöf og Eric Bailly blir stopperparet. Med ballferdighetene sine har han noe midtforsvaret i United har manglet, sier Wikestad.

– Lukaku et perfekt kjøp

Enn så lenge må imidlertid Lindelöf finne seg i å leve i skyggen av den andre spilleren United har signert i sommer.

– Jeg tror Romelu Lukaku er et tilnærmet perfekt kjøp av United, så komplett han er som enslig spiss. Han er stor og sterk, kan vinne dueller på topp, i tillegg til at han er rask, god på kontringer og god til å avslutte. Det gir en ny dimensjon, og sånn sett er han mer komplett enn Zlatan Ibrahimovic og Marcus Rashford.

– Også synes jeg Henrikh Mkhitaryan ser veldig spennende ut. Det jeg har sett av ham bak Lukaku har virket veldig lovende. Nå har han hatt ett år på å tilpasse seg, så dette kan fort bli hans sesong.

Flere inn?

Tre dager før møtet mellom Manchester United og Vålerenga på Ullevaal stadion, som Wikestad skal kommentere for TV 2, er det lite som tyder på at det blir flere endringer på laget før de lander på Gardermoen søndag.

José Mourinho har offentlig gitt uttrykk for at han helst ser at ytterligere to forsterkninger kommer på plass, men at prisnivået på markedet kan gjøre det vanskelig.

– Det er den defensive midtbanespilleren de trenger – en som Nemanja Matic. Michael Carrick har ikke mer enn ett år igjen kanskje, så en Matic eller annen solid midtbanespiller med defensive kvaliteter burde de få på plass. Annet enn det har ikke dette laget noen mangler, kanskje bortsett fra en back, mener Wikestad.

Kampen mot Vålerenga spilles på Ullevaal stadion klokken 19.00 førstkommende søndag.

All info rundt billetter og øvrige arrangementer finner du her!

Powered by Labrador CMS