– Fantastisk!

MK Dons-manager Karl Robinson jubler over trekningen til Ligacupens 2. runde.

Publisert Sist oppdatert

Det er første gang siden 1995/96-sesongen at United skal ut i ligacupspill allerede på 2. rundestadiet.  Det skyldes selvsagt det e(n)kle faktum at klubben i år ikke er kvalifisert for europacupspill.

Så får vi bare håpe at det går bedre denne gang enn det gjorde for henimot 20 år siden. Den gang ble 2. runde spilt over to kamper, og United presterte å ryke ut etter først å ha lidd et pinlig 0-3-nederlag mot York City hjemme på Old Trafford(!). Da hjalp det ikke stort at det ble 3-1-seier i returmøtet. United var ute, mens lille York sensasjonelt nok var videre.

Skulle tilsvarende skje når League One-klubben MK Dons står på motsatt side av midtstreken om knappe to uker, vil også det måtte anses som en sensasjon – uansett  hvem Louis van Gaal måtte finne på å sende utpå.

MK Dons-manager Karl Robinson har neppe rukket å tenke så mye på eget lags eventuelle muligheter riktig ennå. Derimot er han mer opptatt av at hans lille klubb vil få besøk av en av fotballens giganter.

MK Dons v Dover Athletic - FA Cup Second Round

– Det blir fantastisk for folk her i Milton Keynes å få en av verdens største fotballklubber gjennom alle tider på besøk  hit. At fotballen i det hele tatt fant veien til Milton Keynes, var med tanke på å skape et dynasti av Milton Keynes Dons-fans, hevder han.

– Stadion her ble bygget for de store anledninger, og det kan ikke bli stort større enn en offisiell kamp mot Manchester United, sier Robinson entusiastisk.

Ligacupoppgjøret mellom MK Dons og United vil bli spilt på stadionet som bærer det fancy navnet Stadium:mk. Det skjer enten tirsdag 26. eller onsdag 27. august. Endelig avgjørelse om dato er ennå ikke tatt.

MK Dons v Queens Parks Rangers - FA Cup Third Round
MK Dons flotte hjemmearena ble åpnet i 2007. Publikumskapasiteten ligger på hele 30.500.
Powered by Labrador CMS