Rykter dagen derpå

United ligger 8 poeng bak Liverpool og Owen Hargreaves kan stå foran et lengre skadeopphold, spørsmålet er om Ferguson kommer til å gjøre noe når transfervinduet åpner igjen i januar?

Publisert Sist oppdatert

Først, Karim Benzema har vært aet til United i lenge tid. Selv om spilleren selv har blitt sitert på at han helst ønsker å spille i Spania når han en dag forlater Lyon, skriver i dag Lancashire Evening Post at Ferguson er klar til å legge inn bud på spissen. United skal være villige til å by £20 millioner for Benzema.

Diarra på vei inn?

Lassana Diarra har spilt for både Arsenal og Chelsea, og nå melder The Daily Mail at United vurderer å hente inn franskmannen som erstatning for Owen Hargraves, som etter all sannsynlighet må gjennom en ny kneoperasjon. Spilleren skal være verdsatt til £12 millioner, og skal også ha tiltrukket interesse fra Manchester City og Tottenham Hotspurs.

Ferguson foretrekker som regel å gjøre spillerkjøpene sine om sommeren, men har ifølge TDM fått midler til å hente en ny midtbanespiller i januar. De spekulerer videre i at dette kan gå på bekostning av en permanent avtale for Carlos Tevez som denne sesongen har måtte nøye seg med å spille tredjefiolin bak Rooney og Berbatov.

Powered by Labrador CMS