Slik spilte de

United.no vurderer spillernes innsats mot Kansas City Wizards.

Publisert Sist oppdatert

Amos: Hadde stort sett kontroll, og det er lite han kunne gjøre med baklengsmålene. Kommer noen ganger ut på halvdistanse, og sier selv at han noen ganger er litt vel rask i igangsettingene. Hadde en mesterlig redning på et langskudd, og viser gode ferdigheter med beina.

Rafael: Hjemmelaget slapp enkelt til på brasilianerens høyreside gang på gang før pause. Opphever offsiden ved Kansas 1-0-scoring, men innsatsen er det som vanlig ingenting å utsette på.

J. Evans: Nord-iren vant så og si alt av dueller. Har fortsatt en del å gå på når det gjelder kommunikasjon, men stopperen utvikler seg stadig.

Smalling: Nyervervelsen viser trygghet med ballen i beina, og er en god duellspiller. Men får ofte frispark i mot seg.

De Laet: En kamp på det jevne av belgieren, som er villig til å gå på løp fremover. Kontant i forsvarsspillet.

Nani: Portugiseren skapte ting på egenhånd i comebacket, men blir i overkant egoistisk til tider. Var nære scoring ved to anledninger og utgjør en trussel.

Gibson: Midtbanemannen spilte en svak kamp og hadde mange balltap, noe som også resulterte i et gult kort. Men som vanlig legger han ned en solid arbeidsinnsats. Skuddfoten må stilles inn!

Scholes: Fikk lite til i den første omgangen, men ble mer synlig når Kansas la seg lavere i banen. Rødtoppen både styrte spillet og slo krempasninger når det passet ham. Kom ikke i dommerens bok!

Giggs: Virker fin i formen, og slår pasningen til Berbatov hvor det blir gitt straffe og rødt kort. I går ble imidlertid waliseren borte i lengre perioder.

Berbatov: Bulgareren var iskald når han fikk sjansen fra ellevemetersmerket, og utgjør en trussel alene. I likhet med Giggs blir han imidlertid borte i perioder.

Diouf: Han løper mye og jobbet godt, men var lite involvert. Fa til å posisjonere seg inne i boksen på innlegg, men traff ikke skikkelig på de to skuddforsøkene han hadde.

Av inbytterne trekker vi frem Cleverley, Obertan og Welbeck, som satte fart i United-laget når de kom innpå i 2. omgang.

Er du enig? Logg inn og kommenter!

Powered by Labrador CMS