Louis van Gaal og Ander Herrera.

– Shaw og Rafael er skadet

REAKSJONER: Og Van Gaal mener Ander Herrera hadde flaks med 1-0-scoringen.

Publisert Sist oppdatert

Søndag ettermiddag var endelig Ander Herrera og Ángel Di María tilbake i Manchester United-troppen, som møtte Yeovil Town i FA-cupens tredje runde.

United spilte overhode ikke sin beste kamp så langt denne sesongen, men de returnerende midtbanespillernes scoringer var nok til å sende rødtrøyene videre til fjerde runde i turneringen.

Hvem de møter får vi imidlertid ikke vite før mandag kveld.

Etter seieren mot League One-laget kom følgende reaksjoner:

Louis van Gaal

– Og nå har vi skader igjen. Både Shaw og Rafael er skadet. Rafael har et brukket kinnbein og det ser ikke bra ut. Shaw har en ankelskade.

– Jeg hadde ikke flere forsvarsspillere så jeg var nødt til å endre fra fem til fire. Vi spilte med fire på midten i andreomgang.

– Målet til Herrera var fantastisk. Du kan ikke si at det bare er et øyeblikk av klasse, det er også et øyeblikk av flaks. (…) Cupen er viktig for hvilken som helst klubb. Vi ønsker å vinne FA-cupen. Jeg vet det er vanskelig, men det er målet.

– Det er fantastisk å se en slik prestasjon av Yeovil Town. De presset. Vi var ikke tålmodige nok i førsteomgang. (…) Det er ikke enkelt å spille mot et lag som kun slår lange baller. En er nødt til å kjempe. De er mye høyere enn det vi er. Vi var bedre i andreomgang, og resultatet av det er at vi scoret mål.

di maria

Ander Herrera

– Vi er fornøyde fordi vi fikk seieren. Men jeg synes vi kunne ha gjort det bedre i førsteomgang, men i andreomgang forsøkte vi å være litt mer tålmodige. Og vi setter selvsagt stor pris på FA-cupen, sier Herrera, og tilføyer noe usikker: – Because it is a very …. ehm, emotion?.. emotion tournament, og smiler av seg selv.

Har du noen gang scoret et bedre mål?

– Ja, det tror jeg, ler han. – Men jeg håper å score flere mål videre for å hjelpe laget.

– De gjorde det veldig, veldig vanskelig for oss. I første omgang presset de veldig bra, men etter det var vi tålmodige, og forsøkte å holde på ballen. Og etter det første målet spilte vi veldig bra, de hadde bare én stor sjanse, og etter det første målet var vi veldige farlige på kontringene, spesielt siden Ángel di María er så hurtig.

– Giggs har fortalt oss hvor viktig denne turneringen her er. Vi er tross alt Manchester United, så vi skal prøve å vinne FA-cupen!

Gary Johnson, Yeovil Town-manager

– Vi vet at de er et klasselag, og når man ser på benken deres, ser vi at de også har spillere som kan komme inn og gjøre en forskjell.

– Vi hadde en sjanse, men et verdensklassemål sendte United i føringen. En kan bare være stolt av guttene og klubben. Jeg synes vi kan gå hjem med stolthet.

Powered by Labrador CMS