– Jobben er gjort

Reaksjoner: Tuanzebe avslører at Zlatan snakket med han før innhoppet.

Publisert Sist oppdatert

Til tross for store endringer fra kampen mot Hull på torsdag, lå ballen i Wigan-målet hele fire ganger, og vi fikk også se to debutanter i andre omgang. Alt i alt, dette må vi kalle godkjent.

Les hva spillere og trenere hadde å si etter kampen her.

Henrik Mkhitaryan

– Dette føles bra. Den første omgangen var ikke spesielt god, men vi forbedret oss i andre omgang. Vi slet rett og slett med å finne rom, men det kom seg utover kampen. Det viktigste er at vi scorte fire mål – og dermed er i femte runde.

Armeneren var også naturlig nok fornøyd med målet sitt, men holder på den ydmyke holdningen som har gjort han til en favoritt hos mange.

– Det var et fint kontrings-mål. Det hele skjedde veldig fort! Samme om jeg spiller eller ikke, jeg ønsker bare å hjelpe laget som best jeg kan. Hardt arbeid er nøkkelen.

José Mourinho

– Vi fortjente å vinne. Den første omgangen var ikke spesielt god, men vi fikk et mål på et heldig tidspunkt. Vi visste at de ville være veldig godt organisert og kjøre en agressiv spillestil, og for å overvinne det måtte vi forandre på ting underveis. Den andre omgangen var mye bedre, men nå er vi videre. Noen får mer spilletid enn andre, men sånn er fotballen…

Om Schweinsteiger:

– Han er veldig profesjonell når han ikke spiller, og det samme kan man si når han får spilletid.

Warren Joyce

Det ble ikke det gjensynet med Old Trafford Warren Joyce kanskje håpet på, men den erfarne treneren sa rett etter kampslutt av tilnærmingen til kampen stort sett var vellykket.

– Den første omgangen hadde vi et par gode muligheter, men de (United) fikk et mål på et uheldig tidspunkt for vår del. Vi burde håndtert ballene som kom inn i feltet mye bedre, det gjør vi hver bidige uke. Etter det andre målet var det «game over», og nå sitter jeg igjen med kun skuffelse.

Chris Smalling

– Vi visste at dette ville bli en tøff kamp, og det er tross alt flere topplag som allerede har gått ut. Vi har en god konkurranse i troppen nå, ikke nevneverdig mye skader og nå ønsker alle å spille igjen på onsdag.

Axel Tuanzebe

Som én av to debutanter søndag kveld, kan man selv bare forestille seg hvor stor denne seiren var for Tuanzebe.

– Jeg skjelver fortsatt, det er vanskelig å tro at dette skjedde. Da jeg ventet på å få komme inn, så sa Zlatan at jeg skulle gjøre det enkelt. Så jeg tok rådet hans, og gjorde akkurat det.

Powered by Labrador CMS