– Ikke avgjort

VIDEO Etter at Liverpool og Chelsea begge avga poeng denne runden, er United tre poeng foran Liverpool og seks foran Chelsea på tabellen.

Publisert Sist oppdatert

United har seks kamper igjen å spille, mens rivalene fra Liverpool og London har fem Premier League-kamper igjen å spille av 2008/09-sesongen.

– Ikke avgjort ennå

– Å, nei, dette er ikke avgjort, sier Sir Alex til Sky Sports etter kampen. – Seks kamper er tross alt seks kamper, og vi må ha den riktige innstillingen til hver kamp skal dette gå veien.

– En liten advarsel

– Spillerne fikk en liten advarsel i dag. Skal vi vinne må vi ta vare på sjansene. Det gjorde vi ikke i dag, og det kunne vi fått betale dyrt for i 2. omgang, fortsetter manageren.

– Veldig god i første omgang

Når det er sagt skryter Sjefen av Uniteds spill i dag, spesielt før pause. – Noe av fotballen vi spilte i 1. omgang var utrolig bra, og vi fikk helt klart ikke betalt for det gode spillet i form av scoringer før hvilen. I 2. omgang var vi ikke fullt så konsentrerte, og det kunne fått fatale konsekvenser. Heldigvis samlet vi oss og fikk den viktige 2-0-scoringen, avslutter en fornøyd Ferguson

Se Sir Alex på ekstern a fra Sky Sports

Powered by Labrador CMS