– Vanskelig kamp

Sir Alex Ferguson er naturligvis en glad mann etter å ha sett laget sitt spille tålmodig fotball mot Stoke, for til slutt å lykkes med å sette inn den avgjørende scoringen.

Publisert Sist oppdatert

Med seieren holder United følge med tetlagene Liverpool og Chelsea, som begge gjorde som rødtrøyene og vant sine kamper. Dermed er avstanden fortsatt henholdsvis syv og seks poeng, men med to kamper til gode har United sine konkurrenter innen rekkevidde.

"Hvis vi kan gå inn i det nye året bare få poeng bak dem, vil vi være meget godt fornøyd. Klarer vi det, har vi gitt oss selv gode muligheter," sa Sir Alex til Sky Sports etter kampen på Britannia.

"Vi var litt bekymret for hvordan Japan-turen ville påvirke spillerne, men som vi så var det ingenting i veien med energien deres. De taklet utfordringen uten problemer, og på en veldig god måte.

"Det ble en vanskelig kamp, men av og til er man bare nødt til å være tålmodig. Nå tok vi samtidig en liten risiko ved å plassere Ryan Giggs på venstrebacken, men med tre poeng på spill viste det seg å være verdt det," konstaterte Ferguson.

Powered by Labrador CMS