– Dette passer meg bedre

REAKSJONER: Paul Pogba trives med større offensive friheter.

Publisert Sist oppdatert

Som en av verdens beste og mest populære midtbanespillere, vil alltid prestasjonene til Paul Pogba bli diskutert.

Og når de er litt under pari, får han virkelig høre det fra mange kanter. I de to siste seriekampene har imidlertid franskmannen svart på tiltale etter kritikken han fikk i romjula.

– Vi spiller veldig bra om dagen

Både mot Everton og Stoke har vi fått se større bidrag offensivt fra den høyreiste 24-åringen. Mandag kveld ble det to målgivende pasninger.

– For å være ærlig, spiller vi veldig bra om dagen. Prestasjonen var veldig positiv. Jeg spiller lenger fremme i banen og får større friheter til å angripe. Jeg får brukt ferdighetene mine bedre, som styrken, at jeg kan skyte mer og komme med målgivende pasninger. Det passer meg bedre, sier en ærlig Pogba til Sky Sports.

Dette skriver Supporterklubbens redaktør Dag Langerød om franskmannens prestasjon i spillerbørsen:

– Han gjør et par gale vurderinger og surrer litt, men to målgivende, noen herlige crosspasninger og frispillinger – og det han gjør bra gjør han så voldsomt bra. Påvirker resultatet enormt. Sånt blir man banens viktigste og beste av.

SJEKK HELE BØRSEN HER: Vår spillerbørs etter Stoke (+)

– Må tenke på oss selv

Han ville ikke si stort om forspranget opp til City, som krympet til 12 poeng etter mandagens triumf.

– City er foran oss på tabellen, men vi ønsker alltid å ta dem igjen. Det var bra at de tapte, men vi må bare tenke på oss selv. Vi må vinne kamper, siden vi har tapt en del poeng, sier Pogba enkelt.

Powered by Labrador CMS