Lettet Rooney

Wayne Rooney følte at United burde ha gjort en bedre jobb på St. James' Park, men han var i det minste lettet over at de tre poengene ble med tilbake til Manchester.

Publisert Sist oppdatert

"Det spiller ingen rolle hvordan de ligger an; når United dukker opp er både fans og spillere skikkelig giret opp. Det forventet vi, og derfor burde vi ha taklet det bedre og fått en bedre start på kampen," sa Rooney til MUTV.

"Etter en svak start klarte vi å få litt mer flyt i spillet, og da kom målene – kjempeviktige scoringer for oss – som sikret oss de tre poengene.

"Vi ligger bra an for tiden, så vi må bare fortsette å spille vårt eget spill og holde fokus fra nå av og ut sesongen. Da vil vi forhåpentligvis klare oss bra.

Ti avgjørende dager

Med nok en Premier League-skalp i beltet rettes oppmerksomheten nå mot de neste tre kampene, som alle på hver sin måte, og i større eller mindre grad, vil kunne definere resten av sesongen. De to første, Fulham i FA-cupen og Inter Milan i Champions League, er begge "vinn-eller-forsvinn-kamper", mens Premier League-møtet med Liverpool representerer en formidabel sjanse til å knuse scousernes bleknende tittelambisjoner en gang for alle.

"Det blir en utrolig viktig uke for oss," medgir Rooney. "Vi må bare sørge for å være skikkelig forberedt til disse kampene, så ender de forhåpentligvis godt."

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS