Ingen unnskyldninger

Assisterende manager Mike Phelan holder hendene i været etter det forsmederlige tapet mot Liverpool, og forklarer fadesen med "en dårlig dag på kontoret".

Publisert Sist oppdatert

"Etter vår mening var vi godt forberedt, men vi ble felt av en type tabber som må sies å ha vært atypiske for oss denne sesongen. Det måtte vi betale dyrt for," sa Phelan til BBC etter kampen, og la til: "Nå får vi bare se fremover mot neste kamp".

SAFs nestkommanderende ville ikke unnskylde den slette forestillingen med det faktum at laget hadde ett døgn kortere forberedelsestid enn Liverpool etter midtukens Champions League-kamper, selv om han ikke la direkte skjul på at scouserne "muligens" kom til dagens kamp med en liten fordel.

"Men vi har vært med på dette før og kan ikke bruke det som unnskyldning. Det var bare uheldig at Liverpool støtte på oss på en dårlig dag."

Røde Vidic

Etter bare å ha sluppet inn fem mål på de foregående 13 hjemmekampene i årets Premier League, ikke minst takket være Nemanja Vidic, ble det hele fire baklengs mot Liverpool i en kamp den vanligvis så kompromissløse serberen bør glemme så fort som overhodet mulig. Ikke bare var han direkte skyld i at Fernando Torres fikk anledning til å sette inn 1-1 etter at Cristiano Ronaldo hadde gitt rødtrøyene ledelsen fra straffemerket. Senere i kampen ble han også i dusjen med direkte rødt kort etter nok en gang å ha fått problemer med den spanske spissen.

"Ja, men det er slikt som skjer," forsvarte Phelan sin midtstopperkjempe. "I ukevis nå har det vært snakket om hvor fantastiske vi har vært til å unngå baklengsmål, men i dag gjorde vi det ikke … eh, særlig bra. Det er vi skuffet over. Nå har vi imidlertid en hel uke på oss til å komme i orden igjen, slik at vi kan slå tilbake etter et dårlig resultat."

Se hele intervjuet med Mike Phelan på ekstern a fra BBC

Powered by Labrador CMS