– En klubb som United bør være høyere oppe

Den fungerende United-kapteinen synes ikke noe særlig om at det er topp fire United kjemper om, men skal i alle fall gjøre alt han kan for å bidra til at United klarer det.

Publisert Sist oppdatert

United har tatt store, store steg under Ole Gunnar Solskjær, og har nå en brukbar sjanse på å sikre en topp fire-plassering.

I tillegg er vi i Champions League-kvartfinalen, der vi i kveld finner ut hvem våre to siste potensielle motstandere er.

Uansett: Uniteds vanskelige første måneder under Mourinho gjør at United ikke er med i gullkampen selv om vi har vært best etter at nordmannen tok over, og vi må dermed nøye oss med kampen om topp fire. Det tror Young blir en kamp til siste slutt.

– Ja, selvsagt, men det er så mange poeng å plukke – så mange kamper igjen, siteres Young på av Daily Mirror.

Den fungerende United-kapteinen mener at det er en grei situasjon ut fra hvor vi var tidligere i sesongen, men det er uansett liten tvil om at han mener at United burde vært høyere oppe.

– Hvis vi hadde snakket i oktober, og det ble sagt at vi skulle kjempe om topp fire, så ville vi tatt det med tanke på hvor vi var. Men på et personlig plan, og det mener alle i garderoben, så synes jeg at en klubb av Uniteds størrelse burde vært høyere oppe i ligaen. Det er slik jeg ser på det.

– Men akkurat nå handler det om å klare topp fire, og vi skal gjøre alt vi kan for å få til det.

Neste ligakamp er på hjemmebane mot Watford, lørdag 30. mars.

Powered by Labrador CMS