Slik tror ekspertene det går

Les hva Tjærnås, Stokke, Stamsø Møller, Myhre, Wikestad og flere sier om Uniteds topp 4-sjanse.

Publisert Sist oppdatert

United må slå Bournemouth hjemme.

Og Manchester City må tape borte mot Swansea.

I så fall blir det United og ikke City som tar 4. plassen som gir Champions League-spill neste sesong.

United.no spurte en rekke eksperter om hva de tror før søndagens ligaavslutning, og her er svarene.

Petter MyhrePetter Myhre, TV2s Premier League-ekspert:

– Jeg tror United vinner, men at det ikke holder da City klarer seg med uavgjort.

– Swansea borte kunne blitt vrient hvis de måtte vinne og Swansea kunne ligget kompakt og satset på kontringer. Samtidig er dette sesongen alt kan skje, og jeg har tippet feil flere ganger så håpet er ikke over for United.

Lars Tjærnås, fotballekspert bla.a. i Aftenposten:

– Jeg tror Uniteds sjanser forsvant mot West Ham.

tjærnås

Roar Stokke, Viasats fotballekspert:

– United har fortsatt en stor mulighet for 4. plassen i en miserabel sesong. Det vil rette opp mye. De vinner selv hjemmekampen og kan få hjelp av Swansea som har prikket inn toppformen på tampen av sesongen. City er langt fra imponerende de heller. Det blir en ulidelig spennende avslutningen på sesongen for de to lagene fra Manchester.

Simen Stamsø Møller, TV2-kommentator og PL-ekspert:

– Jeg tror virkelig at United avslutter med seier på hjemmebane, men Manchester City har nå følelsen at mye har glippet, og er nødt til å være maks skjerpa. Uniteds eneste håp er at City har en av disse 10-12 kampene med energikollaps. Vi snakket på jobben om at det, fordi City er så ustabile, fort kan bli en miniversjon av dramaet i 2012, men selv har jeg liten tro på det.

inni_sak_kasper_wikestad_tv2Kasper Wikestad, TV2-kommentator og PL-ekspert:

– For å si det sånn: Det er ikke kjørt. Jeg er ganske sikker på at Man. United vinner sin kamp. Selv om jeg også tror City gjør jobben så er det langt i fra like sikkert. Swansea borte er langt fra enkelt.

Tor Sønsteby, leder av Citys skandinaviske supporterklubb:

– Det fine her er at begge lag er så ustabile at alt kan skje. Det lever som vanlig til siste serierunde når City er med, og det er ikke noe problem for City å rote bort dette….

– Det er vel for så vidt også et scenario at City taper, og United bare spiller uavgjort. Det er vel slik sesongen har utviklet seg, ikke utenkelig??

– Tottenham er vel også av same kaliber, så la meg føye til at de slipper Arsenal foran seg på tabellen etter at de trodde de ville vinne ligaen, så er dette min innstilling: United – Bournemouth 1-1 og Swansea – Man City 2-1.

Eirik Reksten, leder av Swanseas norske supporterklubb:

– Swansea stiller med litt svekket lag for at spillere skal forberede seg til EM. Det ødelegger nok litt for oss. På den annen side har vi nettopp spilt to fantastiske kamper så jeg er likevel optimist (på at vi kan ta City).

Powered by Labrador CMS