– Alle vet at Pogba vil dra

Paul Pogbas agent forteller at han jobber med en overgang for franskmannen, og sår tvil om 26-åringen skal være med på sesongoppkjøringen.

Publisert Sist oppdatert

Bare to korte dager før Manchester United skal sette seg på flyet til Australia kommer Paul Pogbas agent, Mino Raiola, med uttalelser som ikke er av den hyggelige sorten. 

Det var forventet at Pogba skulle være å se på treningsfeltet allerede på fredag, men franskmannens publiseringer på sosiale medier viser tydelig at han er i New Yorke.

Senere har det blitt hevdet at Pogba skal møte resten av troppen på søndag, rett før avreise til Perth.

Paul Hirst i The Times har intervjuet Pogbas agent, som ikke nødvendigvis går god for akkurat det, og som kan fortelle at han er «i gang med prosessen» for å få Pogba vekk fra Manchester United. 

– Alle vet det

Til avisen hevder Raiola at Manchester United-hierarkiet har blitt informert om at spilleren ønsker å forlate klubben. Real Madrid skal være den ønskede destinasjonen, til tross for at Juventus også skal ha vist interesse.

– Alle som er en del av klubben, fra manageren til eierne, vet hva Paul vil. Alle kjenner til Pauls villighet til å dra. Alle vet hvilke følelser Paul sitter med, sier han til The Times. 

Manchester United var tydelige på at franskmannen skulle være med på flyet som letter på søndag, men da agenten ble spurt direkte om hans klient skulle være med på sesongoppkjøringen i Australia, ville han ikke bekrefte noe.

– Jeg kan ikke si noe som helst. Jeg lever dag for dag. 

IKKE ENKELT: Flere trenere sies å ha et trøblete forhold til Mino Raiola, som skal være vanskelig å jobbe med. Det er kjent at Sir Alex Ferguson var svært lite fan av italieneren.

Det engelske vinduet stenger 8. august, men italienske klubber kan kjøpe spillere til 15. august, og spanske klubber kan vente helt til 2. september med å fullføre sine kjøp. Juventus og Real Madrid har med andre ord god tid.

Det er dog svært lite sannsynlig at Manchester United selger Pogba etter 8. august, om de ikke har kjøpt en erstatter for ham innen den tid. 

Legger ikke skjul på noe

Det er ikke bare agenten som uttaler seg om en overgang. Hovedpersonen selv har gjort svært lite for å legge en demper på spekulasjonene som har svirret rundt ham.

– Etter alt som har skjedd denne sesongen, som også har vært min beste sesong, så tror jeg at dette kan være et bra tidspunkt for en ny utfordring et annet sted. Jeg tenker på dette: å ha en ny utfordring et annet sted, sa Pogba i midten av juni. 

Se intervjuet her: 

I kjølevannet av intervjuet var det flere av United-journalistene som trodde at Paul Pogba ville bli i United. Les saken her .

Hva nå Solskjær?

Før sesongslutt sa Solskjær veldig tydelig at han ønsket å bygge laget sitt rundt Pogba, og det er forstått at nordmannen ønsket å gi franskmannen kapteinsbindet i et forsøk på å overbevise ham til å bli i klubben. 

Artikkelen i The Times er ført i pennen av Paul Hirst, som er en av United-journalistene vi stoler på.

Han skriver at det er interesse fra både Zinedine Zidane i Real Madrid og Maurizio Sarri, som nylig har tatt over Juventus. Det gjenstår imidlertid å se om den italienske klubben har pengene som kreves for å hente Pogba tilbake. 

Om United skulle endre mening, altså å bestemme seg for å selge Pogba, vil det sannsynligvis kreve et bud på minimum 150 millioner pund.

KJENT BEUNDRER: Det er en dårlig skjult hemmelighet at Madrid-manager Zidane er fan av sin landsmann. Spørsmålet er om han klarer å overbevise United om å selge.

Hirst skriver også om veien videre for Solskjær på overgangsmarkedet.

– Solskjær håper på å signere to spillere til, og han skal ha sagt til Ed Woodward at han ønsker sultne, britiske spillere, skriver han og legger til en kommentar om veien videre: 

– United vurderer å legge inn et nytt bud på Harry Maguire etter at Leicester avslo budet på 70 millioner pund. Solskjær er også interessert i å hente Sean Longstaff fra Newcastle, og Sporting FCs Bruno Fernandes er også på ønskelisten.

Han gjentar også det vi hørte fra ESPN i ryktene i dag om at Inter og AC Milan har vist interesse for Matic.

I et rykende ferskt intervju bekrefter Solskjær at de jobber med flere overganger. Les det her

Les også tidligere United-manager Tommy Dochertys klare tale: – Pogba vil ødelegge garderoben

Fått med deg denne? Mine tanker om Paul Pogba – ansvarlig redaktør, Dag Langerød, deler sine tanker om situasjonen rundt franskmannen som ønsker seg vekk. 

Powered by Labrador CMS