– United nå er en av de tøffeste kampene vi kunne hatt

Les hva PSGs Thomas Tuchel og Julian Draxler sa før tirsdagens kamp på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Først snakket Ole Gunnar Solskjær og Anthony Martial ganske så lenge.

Les også:
Pressekonferansen: Dette sa Solskjær
Pressekonferansen: Dette sa Anthony Martial
Treningen: Disse deltok
Vår kommentar om The Suns sak: – Flere kjente til Solskjær-ryktene, kun The Sun turte å trykke saken

Mandag kveld var det PSG-trener Thomas Tuchel og Julian Draxler som møtte pressen.

PSG har mistet Neymar, Edinson Cavani og back Thomas Neunier før kampen mot United, men franskmennene har kun tapt fire kamper de siste 11 månedene.

Under PSGs trening mandag kveld trente også nøkkelspiller Marco Verratti alternativt, noe som kan tyde på at det blir vanskelig for ham å fullføre 90 minutter tirsdag.

Her er det viktigste av det Tuchel sa på pressekonferansen.

– Vi kan ikke legge alt ansvaret på Kylian Mbappe. Det er ikke hans jobb å erstatte Cavani og Neymar, og han kan ikke samtidig bekle tre roller.

– Han er imidlertid her for å vokse enda mer som spiller, og dette er et perfekt øyeblikk for det. Vi må imidlertid gi ham den støtten som trengs.

KYLIAN MBAPPE: Slik håper vi å se ham tirsdag – frustrert og på rumpa.
KYLIAN MBAPPE: Slik håper vi å se ham tirsdag – frustrert og på rumpa.

– Vi har vår identitet, vår stil og det er ikke lett å endre på den. Jeg vet derfor ikke om det er det rette øyeblikket å gjøre det på. Vi ønsker jo også å spille offensiv fotball. Det er det som er vårt DNA. Jeg regner imidlertid med at United vil være modige, og vi må være på toppnivå.

– Så vil det sikkert være noen ganger vil må forsvare oss dypt, men vi er i Manchester for å score. Kanskje mer enn én gang også.

– Men man kan ikke erstatte kvalitetsspillere, og vi kan derfor heller ikke erstatte Neymar. Akkurat som at United ikke kunne erstattet Pogba eller Rashford.

BLIR TØFT: United nå er en av de største utfordringene vi kunne fått, sa Tuchel.
BLIR TØFT: United nå er en av de største utfordringene vi kunne fått, sa Tuchel.

– United har tatt ledelsen tidlig i mange kamper nå, og det å møte dem akkurat nå er en av de tøffeste utfordringene vi kunne fått. Etter trekningen så er alt blitt snudd på hodet. Alt. De spiller med selvtillit og scorer mye mål. De har en imponerende rekke med kamper nå.

– Over to kamper, 180 minutter, så vil jeg si at det er 50-50. På Old Trafford tirsdag så vet jeg ikke…

– Jeg forventer ingen overraskelser fra United, men Pogba er nøkkelen. Han er en utrolig spiller med vidunderlige kvaliteter. Han er ekstremt sterk med ballen i beina, og han vil alltid være farlig offensivt i banen. Han og Martial er et farlig par for oss, sa Tuchel.

– Fortjente ikke å gå videre

Tyske Julian Draxler fikk også noen spørsmål og fortalte tilhørerne at han hadde spurt Angel di Maria om United, men hva slags svar han fikk ville han ikke dele.

– Vårt fokus er heller ikke de vi mangler. Vi må tro på oss selv, sa tyskeren.

6-1-TAPET VAR TØFT: Lov å håpe på det samme i Uniteds favør tirsdag?
6-1-TAPET VAR TØFT: Lov å håpe på det samme i Uniteds favør tirsdag?

Som fortsatt ikke har glemt noen av tapene til storsatsende PSG. For et par år siden røk de 6-1 for Barcelona i knockout-spillet, mens de tapte både hjemme og borte mot Real Madrid forrige sesong.

– Da fortjente vi nok ikke å gå videre, men tapet mot Barcelona var tøft, sa Draxler – vel vitende om at de da kastet bort en 4-0-seier fra første kamp på hjemmebane.

Powered by Labrador CMS