Kritisk til juleprogrammet

Wayne Rooney tror at det må en alvorlig skade til for å få Premier League til å foreta endringer.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere har sjefen hans, Louis van Gaal, ved flere anledninger gitt uttrykk for misnøye med det tette kampprogrammet i julen. For eksempel gikk det bare 43 timer fra United gikk av banen etter Newcastle-kampen 2. juledag, til laget igjen måtte i aksjon måtte Tottenham på søndag. Etter oppgjøret på White Hart Lane uttalte Van Gaal at «det er vitenskapelig bevist at kroppen ikke kvikner tilstrekkelig til igjen på bare 48 timer».

“Programmet er veldig krevende og bør etter min mening ses nærmere på.”

Wayne Rooney

 

Wayne Rooney er helt enig med sin manager når han ifølge Mail Online sier at «det vil sannsynligvis ikke bli noen endringer før en eller annen pådrar seg en alvorlig skade (med et så tett kampprogram).

– Ingen av oss ønsker at det skal skje, men programmet er veldig krevende og bør etter min mening ses nærmere på.

– Som fotballspiller vil man riktignok gjerne spille og hjelpe laget, men tøft er det. Det er bare å se på kampene som ble spilt (28. desember). Mot slutten gikk det nedover med kvaliteten.

– I tillegg har vi været og det faktum at det blir mye reising på fansen. Det blir mye penger å legge ut i julen. Men sånn er det. Vi må bare takle det og prøve å spille så bra som vi kan.

Powered by Labrador CMS