– Jeg klarer knapt å vente

Juan Mata innrømmer at forventningene er store foran hans første smak av CL-fotball på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Da Champions League-fotball sto på Old Trafford-programmet sist, var Mata nettopp ankommet fra Chelsea. Dermed var han ikke lenger spilleberettiget i turneringen etter å ha deltatt for London-klubben i gruppespillet høsten forut.
Men nå kan ingen regler hindre den blide spanjolen i å ta del. Den eneste som kan stoppe ham er manager Louis van Gaal, men sannsynligheten for at han velger å vrake Mata, er bortimot minimal.

26-åringen har hatt en fin sesonginnledning og blant annet bidratt med både scoringer (3) og assists (5). Faktum er at det har ført ham helt til topps på klubbens målpoengstatistikk, for øvrig sammen med Memphis.

bm
Magiske Champions League-kvelder på Old Trafford – endelig også med Juan Mata involvert.

Slutt på tribunetilværelsen

– Jeg klarer knapt å vente på å komme igang, sier han ManUtd.com, mens han ser tilbake på hjemmekampene mot Olympiakos (3-0) og Bayern München (1-1) i henholdsvis 1/8- og kvartfinalen i 2013/14-sesongen, kamper han altså ble tvunget til å se fra tribuneplass.

“Champions League – spesielle kvelder som vi nå ønsker å bringe tilbake.”

Juan Mata

– Du kunne føle at atmosfæren var annerledes. Det var veldig spesielle kvelder som vi nå ønsker å bringe tilbake, og det starter med Wolfsburg. Men de blir en tøff motstander, advarer han.

– De hadde en glimrende sesong i Bundesliga i fjor og har beholdt mesteparten av spillerne sine. Og siden har de kjøpt nye spillere som Julian Draxler, en veldig god nummer 10.

– Mål nr. 1: Avansement

Uniteds nummer 8 understreker at han og lagkameratene har satt seg høye mål for sesongen. Disse innbefatter ikke bare å komme seg videre fra gruppespillet, noe som kan bli vanskelig nok, men å markere seg skikkelig både i inn- og utland.

– Vårt første mål er å komme oss gjennom gruppespillet og deretter så langt vi kan. Sammen med supporterne venter denne klubben på noe stort, og det håper vi å kunne gi dem, avslutter han.

Powered by Labrador CMS