Overgangsforbud? Doesn’t Mata!

Sport Witness skriver om rykter om Barcelona-interesse for Juan Mata.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives av ulike kilder i ulike land, og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Forsidenyhet i Spania

Av: Sport Witness

Barcelonas overgangsforbud har ikke stoppet katalanske sportsaviser fra å kjøre på med overgangsnyheter, selv om det har fått dem til å senke tempoet betraktelig. Det som før var store påstander omtrent hver eneste dag er nå omtrent en gang i uken, med forklaringer om at spillerne enten vil komme i neste vinterovergangsvindu eller via en eller annen form for regeltriks som ville gjøre at de aktuelle spillerne ville trene med Barcelona fra sommeren til januar, uten muligheter til å spille – ikke det mest sannsynlige scenarioet.

Dagens mann er Juan Mata, og han er over hele fremsiden av Mundo Deportivo, og det er viet to sider til ham på innsiden. Mata er ikke den mest åpenbare mannen å koble til Barcelona, så Mundo Deportivo kan ha vært virkelig kreative her. Det blir påstått at Barcelona er interessert fordi de føler at Mata ville passet klubbens profil, og at Mata ville vært åpen for muligheten.

MER JUBEL I VENTE?: Juan Mata jubler over scoring mot Liverpool. Nå spår spanjolen at det blir en tøff kamp om Champions League-plassene.
MÅL: Juan Mata feirer scoring mot Liverpool sammen med James Wilson.

Spanjolen har funnet det vanskelig å få en fast plass i Manchester United-elleveren, og Louis van Gaal har tidvis sett ut til å foretrekke andre løsninger hinsides fornuft og mange supporteres mening. Mata har kanskje ikke helt nådd de høydene for United som han gjorde i sin beste periode i Chelsea, men han har helt klart bidratt, sannsynligvis mer enn noen andre store signeringer det siste året eller så.

Det blir sagt at Matas navn hyppig blir nevnt i Barcelonas maktkorridorer.

Du kan lese flere saker hos Sport Witness.

Powered by Labrador CMS