De Gea i Spania-troppen

Juan Mata og Ander Herrera derimot, har igjen blitt oversett av den spanske landslagssjefen.

Publisert Sist oppdatert

At De Gea har fått ny tillit kommer selvsagt ikke som noen overraskelse. Etter en strålende sesong mellom United-stengene er det til og med grunn til å tro at han har styrket sine aksjer i kampen om å overta førstekeeperhanskene etter Iker Casillas. Og kanskje får han muligheten når Spania møter Costa Rica til vennskapskamp i León den 11. juni, og Hviterussland til EM-kvalifisering i Borisov tre dager senere.

Landslagssjef Vicente del Bosque har altså ikke funnet plass til De Geas to klubbkamerater, men heller ikke det kan sies å komme som noen overraskelse.
Mata har ikke vært i den spanske troppen på uminnelige tider, mens Ander Herrera, som fra før har representert landet sitt på U20-, U21- og U23-nivå, fortsatt har til gode å bli kalt inn til A-landslaget.

– Nå får jeg lenger ferie

and
– Skuffelsen gikk fort over.

Etter en god debutsesong med United, innrømmer Herrera overfor Manchester Evening News at han hadde et visst håp denne gangen, men at skuffelsen ikke er større enn at han ser det positive i å få skikkelig ferie før sesongoppkjøringen tar til på Aon Training Centre i begynnelsen av juli.

– Det stemmer det at jeg håpet å komme med, og i de første fem minuttene etter at troppen ble annonsert, sved det litt. Men så tenkte jeg at litt hviletid vil være til mitt eget beste på lengre sikt.

– Jeg prøver alltid å se positivt på ting, og nå får jeg mer tid til å nyte ferien og se frem til neste sesongs Premier League. Den skal vi kjempe hardt for å vinne, sier Herrera, allerede tent på oppgaven.

Powered by Labrador CMS