– Dette er en ny start

Juan Mata ser lyst på fremtiden, og gleder seg til sesongoppkjøringen med United.

Publisert Sist oppdatert

Søndag ettermiddag ble Juan Mata intervjuet av MUTV, fra treningsleiren i Los Angeles. Derfra kunne spanjolen melde at stemningen er på topp, og at han koser seg på sin første turné med United.

Første sesongoppkjøring

Det er første gang på mange år at spanjolen får være med på hele sesongoppkjøringen med laget sitt. På grunn av landslagsoppdrag i ulike turneringer, har han ikke hatt en eneste full sesongoppkjøring siden han først ble med landslaget i 2009.

Men, etter at Spania stupte ut av VM allerede i gruppespillet, kunne Mata reise tilbake til Manchester i god tid før flyet til USA lettet, og han er glad for å nå kunne konsentrere seg fullt ut på klubblaget.

– Det blir en annerledes sesongoppkjøring for meg, fordi i løpet av de siste seks-syv årene så har jeg alltid hatt turneringer med landslaget, og jeg har ikke hatt en eneste full sesongoppkjøring med klubblaget mitt, sa Mata.

Manchester United Training Session

– Denne gangen skal jeg være med på hele turneen i USA, noe som er veldig bra for å forberede den lange og harde sesongen. Dette er første sesongoppkjøring med United og jeg nyter det. Reisen var fin, hotellet er bra, og treningene er veldig gode.

En ny æra

Blant oppturene, var det mange nedturer i løpet av de månedene Mata var i United forrige sesong, og som alle andre i klubben, håper han nå på bedre tider under Louis van Gaals ledelse.

– Det er starten på en ny æra for klubben, med en ny manager og nye spillere på vei inn. Jeg liker spillestilen til manageren, og forhåpentligvis vil den føre til at vi kan feire ved sesongslutt. Det ville vært utrolig deilig, både for han og for oss.

– Akkurat nå er det viktigste for oss, å gjøre oss klare. Steg for steg, ikke for hardt, for å unngå skader. Det er viktig å være så godt forberedt fysisk og mentalt for sesongen. Vi fokuserer på å forbedre oss, og lære fra den nye manageren. Hovedtanken er at vi skal spille som et lag, og kjempe om titler.

Powered by Labrador CMS