– Fremtiden er lys med disse unggutta

Juan Mata mener at kampen mot Club América handlet like mye om form som resultat.

Publisert Sist oppdatert

Målet satt langt inne i dag, men det var ikke overraskende at det var nettopp Juan Mata som til slutt fikk ballen over målstreken i det 78. minutt.

LES OGSÅ: Startet sesongen med uavgjort

Kampen i seg selv var ganske tydelig en treningskamp, og United slapp seg aldri helt løs.

– Det var den første kampen i sesongoppkjøringen, og den viktigste tingen er å komme seg i bedre form. Vi ville åpenbart vinne kampen, men i dag handlet mest om å opparbeide seg form – og vi er veldig takknemlige for all kjærligheten vi får her i USA, sa Juan Mata til MUTV etter kampslutt. 

Dette var som kjent Uniteds første kamp i sesongoppkjøringen, men det var Club Américas siste.

Sånn sett var lagene i hver sin ende av skalaen hva gjelder opparbeidet form.

– Vi visste at det ville bli vanskelig, fordi de (Club América) er i bedre form enn oss, de spilte kjapt og intenst. Vi er glade for at vi slapp unna skader, og vi fortsetter det harde arbeidet.

Uniteds spill endret seg tydelig da Tahith Chong kom inn etter en times spill, og det var den hårfagre nederlenderen som langt på vei skapte målet til United.

– Det er veldig positivt for klubben og akademiet at vi har så mange unge med oss, og de får en fantastisk erfaring her nede. Fremtiden er lys med denne gjengen fra akademiet!

Manchester United 1-1 Club América

Phoenix University Stadium, treningskamp

Mål: 1-0 Henry Martin (60), 1-1 Juan Mata (78).

Manchester United: Grant (J. Pereira 45), Valencia (K) (Fosu-Mensah 45), Bailly, Smalling, Shaw (Greenwood 75), Herrera, McTominay (Tuanzebe 87), A. Pereira, Mata (Gomes 83), Mitchell (Darmian 60), Martial (Chong 60).

Club América: Marchesin, Aguilar, Alvarez, Aguilera, Reyes, Rodriguez, Corona, Ibarra, Ibargüe, Martinez, Martin.

Powered by Labrador CMS