– Se opp for Brugge!

MATAS BLOGG: Uniteds spanske midtbanespiller advarer mot tirsdagens kvalik-motstandere.

Publisert Sist oppdatert

I sin ukentlige blogg – One Hour Behind – ser Mata frem til tirsdagens kvalifiseringskamp på Old Trafford. Han tar ingenting for gitt, og minner om at Brugge banket Panathinaikos 3-0 på hjemmebane i forrige kvalifiseringsrunde (4-2 sammenlagt). Han påpeker også at laget allerede er godt igang med sesongen siden ligaen i Belgia startet to uker tidligere enn Premier League.

– Men vi har et ansvar for å gå videre, skriver han, og legger til at Champions League-spill bringer tilbake gode minner, ettersom han var heldig nok til å få løfte troféet sist gang han var med til siste slutt i turneringen (med Chelsea i 2012).

– Må bli bedre

Mata melder om god stemning i troppen etter to strake seire i Premier League. Han synes at det var en litt merkelig følelse å møte Aston Villa på en fredagskveld, men mener at det  innimellom ble vist god fotball mot Villa, og at laget nå er i ferd med å stabilisere seg.

– Vi gir ikke motstanderne våre mange sjanser, og det er positivt. Vi vet selvsagt at vi må bli bedre, men det viktigste nå er å få gode resultater som vil hjelpe laget i gang i en lang sesong, skriver han.

Her kan du lese hele Matas blogginnlegg

Vi minner om at united.no har fått et nytt forum.
Involver deg og diskuter United på unitedforumet.no.

Powered by Labrador CMS