– Det er viktig å spille på seg selvtillit

Juan Mata mener at United gjennomførte en profesjonell kamp mot Luton.

Publisert Sist oppdatert

I likhet med Ole Gunnar Solskjær synes Juan Mata at det ble en tøff kamp mot Luton. Det sier kampens første målscorer til MUTV etter kampen.

– Det var ikke lett i det hele tatt. Vi måtte jobbe hardt for seieren.

Likevel mener spanjolen at United til slutt gjennomførte en profesjonell kamp.

– Jeg synes vi startet bra i førsteomgang og hadde et godt press, men så kom de mer med i kampen. Likevel synes jeg vi gjennomførte profesjonelt, og skapte sjanser, scoret tre mål og var gode defensivt.

Ole Gunnar Solskjær gjorde ti endringer på laget til denne kampen og det var kun Harry Maguire som beholdt plassen fra kampen mot Crystal Palace. 32-åringen er fornøyd med at flere spillere fikk minutter i beina.

– Jeg er spesielt glad fordi det var den første kampen til mange av oss etter en vanskelig preseason. Det er viktig å spille på seg selvtillit etter en vanskelig start i Premier League. 

TØFF START: United tapte åpningskampen mot Crystal Palace.

Mata erkjenner at det har vært vanskelig å starte sesongen så kort tid etter at den forrige sluttet, og peker på at laget bare fikk én uke med trening sammen før alvoret var i gang igjen.

– Vi trente ikke som et samlet lag før den siste uken. Bare én uke med trening gjør det vanskelig. 

Mason Greenwood, Marcus Rashford og Bruno Fernandes kom alle inn fra benken. Den spanske kunstneren var fornøyd med innsatsen innbytterne gjorde. I tillegg får debutant Dean Henderson og forsvaret skryt.

– Det er fint å ha spillere som det på benken. De kan komme inn å hjelpe laget med sine kvaliteter. 

– Han gjorde en fantastisk redning og så reddet Eric Bailly på streken. Vi må takke dem for seieren også, og det var fint å holde nullen.

Powered by Labrador CMS