FÅR SKRYT: Louis van Gaal får skryt for sin lederstil og sitt arbeid med unge spillere.

– Hva er problemet ditt, Van Gaal?

Den spanske avisen Marca fatter ikke hvorfor Ander Herrera og Juan Mata ikke er førstevalgene til Louis van Gaal.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i de ulike landene og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Ander Herrera startet karrieren sin i Manchester United veldig godt. På sine fire første kamper i Premier League scoret han to mål og hadde én målgivende pasning, men deretter fikk han en nedtur da han ble skadet i den neste kampen. På det tidspunktet var det en bekymring for klubben. Herrera imponerte ikke bare statistisk sett – han tilførte laget en energi og snert som Manchester United har savnet.

Manchester United Arrive In Los Angeles

Mot West Bromwich spilte den tidligere Athletic Bilbao-spilleren med en støtteanordning for å beskytte de skadede ribbeina hans. Han spilte til tross for at han hadde problemer, og det var tydelig. Energinivået hans var ikke så høyt, og han var lite involvert. Derfor var det ingen overraskelse at Herrera ikke spilte mot Chelsea. Den generelle oppfatningen var at han ikke spilte fordi han ikke var helt klar.

Det var imidlertid mer overraskende at han heller ikke kom på banen i kampene mot verken Manchester City eller Crystal Palace. Spesielt i den sistnevnte kunne Manchester United hatt bruk for noen friske bein, og Darren Fletcher ble til og med satt innpå på slutten for å hjelpe midtbanen foran Herrera.

Dette har ført til at den spanske avisen Marca antar at Louis van Gaal har et problem med Herrera, akkurat som med Juan Mata.

Mata har scoret mål og Herrera har gjort jobben sin, men likevel er ingen av dem førstevalg. En formasjonsendring med Mata i tierrollen med Wayne Rooney som spiss istedenfor en Robin van Persie ute av form ville gitt mening, og Herrera ville gjort en bedre kamp enn det Fellaini hadde mot Crystal Palace.

Grunnen til at Marca mener Van Gaal har et problem med Herrera og Mata er fordi de rett og slett ikke kan finne en årsak til at duoen ikke får mer spilletid for Manchester United.

Powered by Labrador CMS