– Jeg stemte på Lindelöf som årets spiller

Se hvem noen av spillerne mener bør bli kåret til sesongens beste Manchester United-spiller.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag kveld er det prisgalla på Old Trafford, og en av de gjeveste prisene en kan vinne der er spillernes årets spiller.

David de Gea vant – naturligvis – i fjor.

ManUtd.com har snakket med noen av spillerne om hvem de synes fortjener å vinne.

HER kan dere for øvrig stemme på hvem dere synes bør bli årets spiller i Supporterklubbens kåring.

Paul Pogba

– Jeg mener Luke Shaw har vært veldig god. Han fikk muligheten til å spille, og manageren har gitt ham mye selvtillit. Victor Lindelöf har også spilt veldig bra, og fått vist sine kvaliteter, og Marcus Rashford har spilt godt også, så jeg ville sagt de tre.

Ander Herrera

– Jeg stemte på Victor Lindelöf. I en sesong hvor alle har sine oppturer og nedturer, så synes jeg Victor har vært vår mest stabile spiller. Jeg synes han fortjener det, og jeg mener han kan bli en av de beste forsvarsspillerne i verden, og kan være en viktig spiller for Manchester United de neste årene. Så han fortjener det.

Juan Mata

– Jeg kommer ikke til å fortelle hvem jeg stemte på, men jeg vil fortelle hvilke spillere som etter min mening kan komme til å vinne. Jeg mener Victor Lindelöf har hatt veldig gode perioder i løpet av sesongen. Han har vist at han er en moden spiller, han er trygg med ballen, han kan forsvare godt og han er en veldig fin fyr.

– Luke Shaw også, han har hatt noen gode måneder i løpet av sesongen, og jeg er veldig glad på hans vegne etter skaden han har hatt. Det er ikke enkelt å komme tilbake og prestere på det nivået, så Luke er et annet alternativ til å vinne.

– Paul Pogba har spilt veldig godt noen måneder, spesielt etter at Ole tok over, så han er en annen kandidat som kan vinne. Vi får se hva som skjer, men jeg tror vi alle ville byttet bort denne prisen mot at vi alle hadde vunnet Premier League.

Nemanja Matic

– Det er vanskelig å si, for sesongen har ikke vært god for oss. Jeg mener David de Gea igjen i løpet av sesongen har hatt noen store kamper, og veldig gode redninger, så hvis jeg måtte velge én så blir det ham. Alle keepere kan gjøre feil i løpet av sesongen, og problemet er at folk alltid husker den forrige kampen hvor det skjedde. Vi kan ikke glemme hvor mange poeng han har gitt oss denne sesongen. Han er en utrolig målvakt, toppklasse, en av de beste i verden.

Victor Lindelöf

– Vanskelig spørsmål. Hvis en ser på helt fra starten av sesongen og frem til nå, så har Luke Shaw prestert godt gjennom hele sesongen. Så har vi andre spillere, som for eksempel Paul Pogba, som har spilt godt og scoret mål, og Marcus Rashford har også prestert veldig godt. Hvis jeg må velge én, så tror jeg at eg går for Luke siden han har vært god hele sesongen.

Lee Grant

– Den er vanskelig. Paul Pogbas mål i den andre halvdelen av sesongen fikk oss oppover på tabellen. Marcus Rashford har etter min mening vært utrolig hele sesongen.

– Defensivt synes jeg Victor Lindelöf skiller seg ut når det gjelder stabilitet, og måten han har vokst på etter hvert som sesongen har gått. Så som en upartisk målvakt så tror jeg det blir Victor for min del.

Powered by Labrador CMS